Přejít na obsah

OII a chromové doplňky Milotec

Host 007

Doporučené příspěvky

NA modrú by som striekal na modro tu masku už som to videl...Tak tu je moja práca.....104.gif PS. Nevie niekto prečo na octe nelícuju svetlá s mračitkami na X octach s mrač. som si všimol.že levé dnu a pravé von....Inak na ceste je nová maska bez znaku tak sa bude lakovat coming soon....

post-66750-0-59617300-1310227961_thumb.j

Editováno: , autor: gargamel01lc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

gargamel01lc - No teda nic moc ta maska :p ne sranda,to uz jsem taky videl na par cernych a vypada to dobre ale na te modre si to nedokazu predstavit v matne cerne,vgidel jsem na RS te origo modrou barvu tak masku mel v carbonu tez to nebylo spatne,kdo by byl z Okoli Ostravy neni problem cokoliv do carbonu nebo jine foliee :palec2: jinak pekna okta ta tvoje :palec2: No ty mracitka jsou vystouple ale zaroven s blatnikam mi to sedi z vrchu, ale je to moc namackany jak jsou vsunuty ty svetla tak to zvrchu odira ty mracitka o ty blatniky, jsou dost hrube,ale nevypadaji zle nejde to moc poznat z dalky :)

Editováno: , autor: princess
Odkaz ke komentáři

to - princess:

Jo máš ji pěknou, akorát u klasický OII se mi líbí víc takový to lízátko na kufru než křídlo RS. Ale na mě nezáleží, důležitý je, že se to nejvíc líbí tobě. Já se právě chystám nechat nalakovat střešní křídlo na combi (originální příslušenství škoda) a právě jsem myslel, že bych po koupi mračítek to nechal nalakovat dohromady. Já přemýšlím, že bych to dal nalakovat do škodovky, protože jsem už viděl výsledky, které byly lakovaný mimo škodovku a v barvě byl poznat rozdíl. Je mi jasný, že to bude vycházet dráž. Jo, kdybych měl třeba střibrnou, tak to by nebyl žádnej problém, ale barvu cappuccino si myslím, že úplně 100% trefí jenom škodovka.

Odkaz ke komentáři

Ještě mám na vás takovou otázku, jak se tady objevil ten černej chromově olištovanej kombík, tak takhle vypadaly třeba starší passaty a ten úplně novej, je ještě víc ochromovanej. Takže podle vás ten úplně novej passat vypadá taky jako od kolotočů a je to hnus?

Odkaz ke komentáři

Já mám obyč modrou dynamic a mě osobně se nelíbí stejnobarevný prvky na autě, proto nechávám kliky, zrcátka a lišty černý (zatím bez laku). Ten rámeček nechám dělat na černou mat a kdykoliv se to dá změnit. Zatím sem to viděl u stejný barvy ale u fabky a mě se to líbilo, i u červený se mi líbí černá.

post-46170-0-88210300-1310232267_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Tak ajk tady rikate,ten novej passat je good,videl jsem ho nazivo bo ho ma jeden chlap v baraku kde bydli rodice a je cernej ale tam jsem si moc nevsim chrom doplnku asi proto ze to neni preplacane a kycovite :palec2:

007 - pokud to budes mit tu cernou masku tak hod foto,s tou cappucino souhlasim,nech to ve skodovce radeji je to takova zvlastni barva a taky verim ze by to nejekej lakyrnik nastrikal spatne,musis natrefit ne dobreho lakyrnika a tech je malo,nejlepsi je si tu barvu koupit sam nechat namychat a nekomu rict at ti to strikne tak mas jistotu ze to bude OK tak jsem to udelal ja a to krodlo RS vzadu je stejny :palec2:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska projížděl internet a úplnou náhodou jsem narazil na tohle - viz. foto

Takhle by s mračítky vypadala má OII, akorát že já mám klasickou chrom. masku se znakem škoda a klasickou spodní výplň nárazníku. Myslel jsem si, že to bude vypadat líp, po prozkoumání těhle fotek asi do toho nepůjdu. Co říkáte na ty fotky?

post-16096-0-29840900-1310318043_thumb.j

post-16096-0-70465200-1310318049_thumb.j

post-16096-0-91570000-1310318054_thumb.j

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Takže předchozí lakování masky dělal "lakýra" narychlo na chrom protože sem chtěl vidět jak to bude vypadat a bylo jasný že to tam dlouho nevydrží (po pěti dnech a cca. 300km se to loupalo). Zahrál sem si na chemika a sundal chrom, na plast sem stříkl základ na plasty, plnič, vybrousil a černou Eben (+ nový znak), to už doufám vydrží dýl. Můžete porovnat finální podobu.

post-46170-0-84538300-1311848057_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...