Glose Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Zdravím Všechny.potřeboval bych poradit vlastním vůz Octa.1 Combi 1.9.TDI 81KW ,r.v.2001.A potřeboval bych velice vzácnou radu,jsem v koncích a nevím si rady.Mám problém,že občas mi jde velice ztuha zařadit zpátečka+když zařazuji první rychlost.stupeň je všechno v pořádku,ale když přeřazuji z jedničky na druhý rychlostní stupeň,tak to vydá takový divný zvuk,jako kdyby něco o něco dřelo.Olej jsem vyměnil,ale nedal jsem tam Castrol co je předepsaný výrobcem, jelikož mám známe ve Fordu,tak Galaxy do r.v.2000.Má úplně ten samý motor i převodovku.Je pravda,že jsem se to pokoušel seřizovat a řekl bych,že se to akorát zhoršilo a dělá to už skoro u všech rychlostních stupňů,když jsem vola do Autorizovaného servisu,tak mi řekli,že to budou synchrony,ale toto se mi neděje pořád někdy to jde úplně lehce a někdy se to stane...Opravdu si s tím už nevím rady a navíc nechci do toho zbytečně sypat pe níze.Děkuji za vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fhs Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Zdravím aký typ prevodovky máš, je to bowdenové alebo tiahlové ovládanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 OLEJ DO PREVODOVKY MUSI SPLNAT NORMU: SAE 75W-90 API GL-4+ VW 501 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Prosím přítomné odborníky: Jak mám rozumět tomuhle: Olej jsem vyměnil,ale nedal jsem tam Castrol co je předepsaný výrobcem, jelikož mám známe ve Fordu,tak Galaxy do r.v.2000.Má úplně ten samý motor i převodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.