ditchi Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 zdravym vas, mam taky problem vcera som dal auto tepovat do autoumyvarky a dnes ked som ho chcel nastartovat tak vobec nereagovalo, radio islo, aj klima aj centralne a aj el. okna, kontrolky vobec nejdu ani palubny, ked nastartujem motor tak sa po 2-3 sekundach vypne, a na radiu mi ukazuje -50C, bateria je plne nabita aj poistky su vporiadku prosim pomozte dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 zkus překontrolovat kontakty.. možná je to někde vlhké a probíjí to.. ale že by to až tak špatně těsnilo.. to zvlaštní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ditchi Vloženo 18. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 este chcem dodat ze inak vsetka elektrika funguje len budiky s palubnym mi nejdu a ked nastartujem tak motor sa hned vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NRoctavia Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Co tak spinacia skrinka? Ked hovoris ze nejdu kontrolky, a motor nastartujes na 2 sekundy, mozno ho imobilizer nepusti a motor zhasne. Toto iste mal kamarat, sice na astre, a bola to spinacia skrinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 ano jak tu bylo jiz receno.. tohle vypada na problem imobilizeru.. mam jeden klicek neprizpusobeny po vymene budiku a podvolantovky.. a po nastrtovani hned motor zhasne..takze bych to tipoval na problem v immo.. chtelo by to hodit na VAG a vypsat chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Však píše, že mu nejedou budíky....ať zkontroluje zda nemá pryč pojistky pro budík a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 Cawte, chcem sa spytat ohladom budikov, na mojej Fabii (2003) mi neide na budikoch varovny bzuciak, ktory signalizuje smerovky a svetla pri nevypnuti. Da sa ten varovny bzuciak vymenit (a ci sa vobec da kupit v obchode), ci sa musi vymenit cela pristrojovka? A ak pristrojovka musi byt s takym istym kodom ako je na nalepke ci moze byt aj s inym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Tak s tím jsem se taky u Fabie I setkal. Stačilo překodovat GATEWAY na původní kodování a opět funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 vies mi napisat podrobnejsie ako by som to spravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Pokud máš VAG tak jednotka 19 Gateway Přečíst, vymazat případné chyby. Potom kodování zadat stejné číslo jako bylo původní a potvrdit. Vypnout zapalování. No a uvidíš jestli ti to pomohlo Nedělo se tam náhodou něco s budíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 nie s budikmi sa nic nerobilo, tak VAG budem mat a ten co mi to preda ta mi daco aj ukaze ta mu hned poviem aby mi to spravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 tak urobil som diagnostiku RJ 19 a neviem co dalej vedel by si mi to napisat v jednotlivych krokoch co stlacit a co kde napisat?, lebo sa nejako bojim do toho supat ked neviem co mozem vsetko porobit. Chyby tam nie su ziadne http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=3cd37e6c8ce2a8bb860df45bcc3f939d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Máš tam okno Kodování 07 Otevři . Tam je vidět původní kodování 00012 do okolonkly nové kodování dej stejnou hodnotu 00012 a potvrdit Ještě se asi zeptá tak znovu potvrdit Vypnout zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 No takze prekodovanie nepomohlo, ale zohnal som uz nove budiky s rovnakym cislom a chcem vediet ze ako sa to teraz nakoduje aby kilometre sedeli a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.filipova Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Ditchi: jak jste prosím vyřešil? Řeším teď úplně stejný problém. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.