Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kurňa kluci a děvčata, já mám opušťák jen na sobotu ;) a teď taková stanová párty.

Heki a Artigasi, navrhuji válečnou poradu, ať vše klapne. Mám vše vozík i tažné.

Nazdárek, také já mám tažné a vozík. Válečnou poradu beru, asi bude nejlépe domluvit místo a termín mobilem. Jdu na to. Pro ostatní - překvapení vyšpulím ještě dnes :p

Zdravím všechny,já s moji polovičkou se budu vracet na chalupu.Snad až bude chatová párty,zajistím bečičku piva i s chlazením.

Vyhlašuji akci ocásek, opakuji, vyhlašuji akci ocásek.

Vlajka bude vyvěšena v 19hod na: GPS: 49°35'7.913"N, 17°23'11.118"E.

Kdo přijde dříve, tak tu bude dřív.

Zdar Ocásku :p , rozpoutal jsem jednání ve Funareálu v Hlubočkách, kde provozují terénní jízdy Hummerem. Jsou svolní nás tam pustit s našimi yetisky za nějaký - zatím nespecifikovaný - obolus. Řeč je zatím o sobotním odpoledni. Více informací na webu - zadej terénní jízdy hlubočky a tam si areál najdeš. Více info večer. Pro ostatní - až to předžvýkám, budu servírovat :)

tak teď doufám,že to tu bude i po třetí :D omlouvám se za drobný spam... aspoň vím,kam příště na kafe :)

Upraveno od anqelito

tak to tam bude i Robin dneska,doufám, že si od něj necháte řádně poradit :palec2::) tak já už se tak těším :) ...

Upraveno od anqelito

tak teď doufám,že to tu bude i po třetí :D:)

Nějak jsem nepochopil, jak jsi to myslela.

Artiga: když jsem editovala příspěvek,tak se mi vložil dvakrát...tak jsem editovala ještě jednou a doufala,že to nebude zlobit :) omlouvám se za zmatky...

• Autor

OFICIÁLNÍ TISKOVÁ ZPRÁVA Z VÁLEČNÉ PORADY:

Dne 25. 8. 2011 v 18:45 dorazil na souřadnice GPS: 49°35'7.913"N, 17°23'11.118"E jako poslední Tygřík a politbyro se stalo usnášeníschopné. Po zvážení všech skutečností, byl zamítnut nápad s terenní jízdou, jakož i stanová párty. Hlavním důvodem byl malý počet účastníků a komplikovaná doprava stanu a příslušenství.

Co nás tedy 10. 9. 2011 čeká:

1)Sraz 9:00 na parkovišti na starém autobusovém nádraží v Olomouci (u tržnice). Mike bude naveden do centra, kde zaparkuje na náměstí.

2)Návštěva Českého rozhlasu v Olomouci, kde bude den otevřených dveří, budeme VIP a provázet nás bude samotný pan ředitel. Exkurze potrvá cca 1 hodinu.

3)Výstup na radniční věž. Mike má 2 možnosti: a)počká v hospodě (pokud mu to doma nedovolí, tak v cukrárně) a b)dobrovolníci (zatím se přihlásil jen Tygřík) ho vynesou v zubech či na zádech nahoru.

4)Přesun do Drahanovic na oběd.

Děkuji svým spolustraníkům, Artigasovi, jeho ženě, dceři, Robinovi a Tulákovi za příjemný večer a vynikající ocásky.

Hekimu děkuji za aktivní přístup a zařízení exkurze v rozhlase a výstupu na věž.

Chlapi je mi ctí s vámi spolupracovat! :palec2:

post-51068-0-18819600-1314306809_thumb.j

Upraveno od Tygrik

Tygříku, dík že myslíš aj na mě, ale myslím si že bude lepší Vás všechny počkat u radniční věže a jak slezete dolů, tak jet na ten oběd. Čekat na náměstí a pak na prohlídku věže, by bylo zbytečné. Doufám, že nebude vedro, jinak se usmažím, upeču, uvařím a já nevím co ještě dělaj kuchařky v kuchyni. smile.gif Viděl bych to na deset u věže, ale musíš mi dát souřadnice nebo název ulice. A pro upřesnění, já můžu čekat i v hospodě mě nikdo nic nezakazuje jsem svobodný jako pták biggrin.gif

:) I jel bych s Vám , byl by to pěkný výlet , ale tak dlouho dopřed těžko plánovat. :) Opava - Olomouc je kousek lol Pouvažuji a sdělím ;)

Taky ještě přemýšlím, že bych se zúčastnil. Nerad bych nechal buňku od Kroměříže ve štychu. ;) Do kdy je potřeba se závazně vyjádřit?

• Autor

V pátek 9.9. ? :D Plánovat se musí. Buďto chci a udělám si čas, nebo nechci a neudělám si čas. ;)

Rezervace v Drahanovicích posunuta na 13 hodin s tím, že dorazíme mezi 13 a 14 h.

Účastníci / Počet osob:

Tygřík / 2

Artigas / 2

Heki / 2

MikeTTT / 1

Gogo / 2

Pan V / 1

Anqelito / 2

Vld75 / 1

Celkem: 13

Upraveno od Tygrik

Taky ještě přemýšlím, že bych se zúčastnil. Nerad bych nechal buňku od Kroměříže ve štychu. ;) Do kdy je potřeba se závazně vyjádřit?

Kolego, od Kroměříže jedou dva.

V pátek v tu dobu to nehrozí, jsem v práci, jedině sobota 10.9.

• Autor

Tos špatně pochopil, mluvil jsem o závazném vyjádření Visteho. ;)

Už to vidímwallbash.gif

Silně nezávazně nezávazný dotaz. Byla by možnost přijet na chvíli až do Drahanovic?

• Autor

Proč ne? Přijeď, rádi Tě uvidíme.;)

• Autor

Tak co Viste a Michal B., dorazí? Čím víc, tím líp. lol

Já se hlásím. Manželka se ještě rozmýšlí. Prý určitě, jestli dorazí i Vojta Dyk, aby nás podpořil oranžovým Yetim. :p

S výstupem na radniční věž s ní ale určitě nepočítám. Na taková alotria ji neužije (bojí se výšek). MikeTTT bude mít alespoň v hospodě podporu. :)

A jéje, to budem dvojka, toto dopadne. smile.gif

se nám to rozrůstá pěkně :) a co někdo ze severu,přidá se? :)

Tygříku neumíš počítat. Se na to podívej pořádně biggrin.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.