Radko01 Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Je mi líto, ale nedostanu se ani do Drahanovic. Jel bych, šel bych, ale okolnosti jsou silnější než já. Ať sraz vyjde a užijete si to. Snad někdy příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Tak by mě zajímalo, jestli se bude někdy Yeti sraz konat v termínu, kdy bych se mohl zúčastnit i já. Minule jsem byl mimo ČR a teď se mi v sobotu žení bratr... No nic, kdo si počká, ten se dočká. Tak ať vám to lidičky vyjde! Kdyby se ti brácha ženil mimo ČR, už jsi mohl mít volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 No to je fakt, zkusím mu navrhnout, aby si druhou svatbu zařídil v lepší termín Každopádně mě mrzí, že zase nepotkám stejné, Yetíkem postižené, lidi jako jsem já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 9. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Poslední info před akcí: Nebojte, na všechny počkáme. Nevadí, když dojedete 9:30 či později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 (editace) aby to s tebou, tygriku, nedopadlo jako dneska, si teda o hodně přišel Editováno: 9. Září 2011, autor: anqelito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Co jste kuly za pikle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 10. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Už jsem to fakt nedal, Anqelito. Byl jsem rád, že jsem rád. Jdu umýt auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 tse...já už mám umyto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 hahá...prgo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 (editace) Tygříku, Artigasi moc děkuji, že jste mi pomohli. Jsem velkým dlužníkem. Editováno: 10. Září 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Jinak sraz moc pěknej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Tak, jak začít? Třeba tím, že si otevřu pivečko, nebo poděkováním osudu, který mě dal do kupy s dnešní partičkou lidí? V každém případě jsem moc rád, že se mi podařilo překonat vrozenou lenost a za podpory dalších (nebudu jmenovat) si udělat hezký páteční večer a stejně hezkou sobotu. Prohlídka Českého rozhlasu Olomouc – to je něco, co člověk nevidí každý den- díky Heki Yetiho mls v Drahanovicích – Gogo, to se ti povedlo – dík Nesmím zapomenou na Tygříka, bez toho by sraz nebyl a nakonec i veliký dík všem, co přijeli, můj Tulák má totiž rád společnost dalších z jeho rodu. Pokud jde o fotky, posílat je e-mailem bude možná trošku problém, já třeba vím, že více jak 8-10MB ( tři fotky ) do dopisu nedám, zkusil bych navrhnout aby ten, kdo se o fotky chce podělit, je někam na webu uložil ( napadá mě v rychlosti třeba server Uložto.cz) a fotky zde uložil veřejně a nebo pod heslem a heslo na vyžádání poslal SZ. No a já si otevřu další pivo a budu se těšit na příští sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 (editace) Taky ještě jednou děkujeme hlavně organizátorům, ale i všem zúčastněným za krásně prožitý den. Bylo to super. I když jsme na oběd jeli 135 km stálo to zato. Už se s manželkou těšíme na další sraz. Editováno: 10. Září 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Ještě jednou díky politbyru za dobrou práci při organizaci a řádnému prověření totožnosti anqelity. Sraz byl výborný, s radostí si ho zas někdy zopakujeme. Přikládám pár fotek. Návštěva v ČRo Olomouc s výborným výkladem pana ředitele a moderátorky Dity Vojnarové Mezizastávka Nekecal. Yettiho mls v reálu. Závěrečná přehlídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 10. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2011 (editace) Vím, že vše nebylo na 100% a ono to asi nikdy zcela nebude. Jsem rád, že jména na tomto fóru dostala svoji konkrétní podobu a mohl jsem poznat milé lidi se stejnou diagnózou. Vážím si toho, že jste přijeli. Poděkování patří všem, kteří mi pomohli s organizací, tedy Hekimu, Artigasovi a Gogovi. Děkuji také všem, kteří mi pomohli s omdleninami. Šňůra devíti Yetíků při cestě z Olomouce do Drahanovic byla paráda a ve zpětném zrcátku jsem si to náležitě užíval. Na oficiální tiskové zprávě politbyra pracuji a co nejdříve ji zveřejním. Editováno: 11. Září 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 boží!!! lehce (ok, těžce) závidím a těším se na další! to už se rád přidám, bude-li místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdema2010 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Chtěl bych se připojit k ostatním a také poděkovat organizátorům za pěkně připravenou akci. Přestože, jsme to měli na jednodenní setkání trochu dál, odjížděli jsme s pocitem pěkně prožitého dne a hlavně jsme poznali další milé a sympatické lidi. Dík také všem co přijeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 také všem děkuji, hlavně Tygrikovi bylo to moc fajn a moc se těším, až vás všechny zase uvidím PS: kdy bude další sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vld75 Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Děcka - super sraz. Díky organizátorům jsem mimo jiné poprvé ochutnal olomoucké tvargle . Trochu mě mrzí, že jsem musel dřív zmizet a nepřidal Yeťáka na závěrečné foto. Nicméně není všem dnům ani srazům konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 také všem děkuji, hlavně Tygrikovi bylo to moc fajn a moc se těším, až vás všechny zase uvidím PS: kdy bude další sraz? Až naprší a uschne… Momentálně je sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Já nevím jak to vidí ostatní, ale tak nějak mi vychází, že místo srazu se pomalu přesouvá na východ. Není nyní na řadě Slovensko? Vždyť je tu mezi námi hned několik bláznů – Yeťáku z této lokality. Co vy na to Slováci? Blíží se zima a tím se nabízí akce : Yeti pod Tatrami dovádí! Dám to mimořádně na dvě vlákna, takže to není omyl a úmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Zdravím všechny účastníky exkurze v rádiu od průvodkyně Dity, která si takovou porci sympaťáků nemohla vynachválit. /Ona ale neví, že yetiska mají výhradně sympaťáci /. Také já se připojuji s pochvalou a poděkováním! Bylo to báječné se s vámi všemi poznat a už teď se těším na další setkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 12. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2011 V hlavě Tygříka se zrodil plán dalšího srazu a zraje a zraje... cítíte to? To nejsou ponožky... to zraje čas. Heki máš pravdu. Fakt mě vždy překvapí, že když se sejdeme, tak jen rozumní a sympatičtí lidé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Co tak sraz někde u moře na pláži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 milánkové, tatry už jsou pro mě dost na rozjetí...tak to už se dopředu omlouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.