Kuči Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Čaues všichni. Mám jeden, resp. dva problémy. Potřebuju vyměnit ložiska v obou předních kolech a taky spojkovou lamelu s přítlačákem a spojkový ložisko (OI RS). Když jsem se ptal orientačně na ceny v servisech, tak si řekli 7000 za výměnu ložisek a prachy za spojku radši ani nechtějte slyšet. Můžete mi někdo poradit, jestli se aspoň ty ložiska nechaj vyměnit doma "na koleni", resp. co to obnáší, co všechno je třeba vyměnit, atd.? Možná už se to tu někde řešilo, tak mi please hoďte link, jsem tak trochu v časovým presu a nemam moc času to tu hledat. Na spojku si asi sám netroufnu, ale kdyby se našel někdo z vás, kdo by mi ať s ložiskama nebo i s tou spojkou třeba chtěl píchnout, byl bych fakt rád a moc by mi to pomohlo. Díkes Jo jinak jsem přes tejden v Praze, o víkendu kousek od Písku:) Tak kdybyste si třeba někdy chtěli pokecat u pivka , tak se nebránim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 loziska zvladnes pouze tehdy jestli mas doma lis je potreba lozisko opotrebene vylisovat a nove nalisovat, jinak na tom nic tezkyho neni.... opravarenska sada na vymenu loziska ve Skodovce 2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Takže mi stačí nový ložisko, šikovný ručičky a lis... O lisu bych věděl, jen se s tim človíčkem musim domluvit, jestli mě ho nechá použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Jsem absolutně levej na mechanické práce, přesto jsem výměnu ložisek zvládl sám a za 4 hodiny. :-) včetně pauzy na oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Tak to bych měl zmáknout... Před pár lety jsem komplet zrenovoval přední nápravu š130 včetně řízení a 4pístů, stejně tak i zadní nápravu... Podle toho, cos napsal, tak to zas tak složitý nebude:) Takže ložiska jsou skoro vyřešený, ale uvítal bych pár rad i ohledně tý spojky... Můžete někdo poradit? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Lis nepotřebuješ, stačí svěrák, nebo aspoň mě stačil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Jsem absolutně levej na mechanické práce, přesto jsem výměnu ložisek zvládl sám a za 4 hodiny. :-) včetně pauzy na oběd Ty brďo to jsi bořec, už jenom to, že jsi to zvládnul v těch Vašich podmínkách. Protože tam u Vás na severu jsou jen dvě roční období : buď zima nebo kurevská zima. Mluví ze mne vlastní zkušenost, byl jsem tam v 93 na PŠce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Jsem absolutně levej na mechanické práce, přesto jsem výměnu ložisek zvládl sám a za 4 hodiny. :-) včetně pauzy na oběd Ty brďo to jsi bořec, už jenom to, že jsi to zvládnul v těch Vašich podmínkách. Protože tam u Vás na severu jsou jen dvě roční období : buď zima nebo kurevská zima. Mluví ze mne vlastní zkušenost, byl jsem tam v 93 na PŠce. A právě ta kurevská zima je prospěšná.... Protože kov se smršťuje atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.