Publikováno Červenec 20, 200619 r Kde mohu sehnat oznaceni TDI ,jak je tady na obrazku?Na obraazku je jen stribrne. Tento typ pouziva volkswagen a na Fabii je jen ten malej stitek 1.9 TDI..Vim,ze se daji koupit ty 3D samolepici pismenka,ale jsou jen stribrna.A jestli vite,kde je sehnat,tak za kolik.Díky
Červenec 20, 200619 r Autor NO tak presne tohle chci sehnat...Ale abych si to mohl nalepit na zad vozu..
Červenec 24, 200619 r tak jsi nakonec koupil?domluvil jsi se s cosbym na tom turbu?jinak pak dej foto-at muzu mrknout na poradnej stroj
Červenec 25, 200619 r Já mám taky tdi, ale jelikož je to trošku posilněné tak si zaslouží aby bylo celé červené tdi. A mimochodem, jsem dnes zjistil že celé červené tdi stojí 430 kč a na to jim s..u
Červenec 25, 200619 r Naco zlahcovat zoldejom identifikaciu. Skor mi poradte ako odtrhem to co tam mam.
Červenec 25, 200619 r nevšiml jsem si že to chce George nalepit na kufr. Mi se to spíš líbí na deklu motoru. Ale 430 za to nedám.
Červenec 25, 200619 r Autor tak jsi nakonec koupil?domluvil jsi se s cosbym na tom turbu?jinak pak dej foto-at muzu mrknout na poradnej stroj Jojo koupil jsem ji-ted tam uz jsou jiny spoilery-kola-podvozek.Ale to v jinem tematu.Vyfotim a hodim to sem.Jinak to turbo zacalo fungovat,tak nechapu co s tim je. ale to je jenom dobre......
Červenec 25, 200619 r Autor Naco zlahcovat zoldejom identifikaciu. Skor mi poradte ako odtrhem to co tam mam. Chytni za okraj a sloupni -pak vylestit a je to.
Srpen 2, 200619 r A doporucuju okamzite nacpat nejaky znak nejlepe htp .)))neverite kolik odvazlivcu to najednou zacne zkouset.))ne vzdy je nalada , ale jak vas zacne predjizdet na dalnici favo ve 140 v domeni ze vas da je k popukani ........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.