Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kde mohu sehnat oznaceni TDI ,jak je tady na obrazku?Na obraazku je jen stribrne. Tento typ pouziva volkswagen a na Fabii je jen ten malej stitek 1.9 TDI..Vim,ze se daji koupit ty 3D samolepici pismenka,ale jsou jen stribrna.A jestli vite,kde je sehnat,tak za kolik.Díky :D

post-5-1153436598.jpg

• Autor

NO tak presne tohle chci sehnat...Ale abych si to mohl nalepit na zad vozu..

post-5-1153437048.jpg

Autosalon VW,asi 250,-Kč.

a proč ne zrovna TDI?

kakraholte jak to píše červeně? :angry:

kakraholte jak to píše červeně? :angry:

Takhle: TDI -_-

• Autor
a proč ne zrovna TDI?

Jelikoz mam 1.9 TDI ;)

tak jsi nakonec koupil?domluvil jsi se s cosbym na tom turbu?jinak pak dej foto-at muzu mrknout na poradnej stroj

Já mám taky tdi, ale jelikož je to trošku posilněné tak si zaslouží aby bylo celé červené tdi. A mimochodem, jsem dnes zjistil že celé červené tdi stojí 430 kč a na to jim s..u :p

Naco zlahcovat zoldejom identifikaciu. Skor mi poradte ako odtrhem to co tam mam. :p

To bola prva vec ktoru som spravil ked som si to auto kupil.

nevšiml jsem si že to chce George nalepit na kufr. Mi se to spíš líbí na deklu motoru. Ale 430 za to nedám.

• Autor
tak jsi nakonec koupil?domluvil jsi se s cosbym na tom turbu?jinak pak dej foto-at muzu mrknout na poradnej stroj

Jojo koupil jsem ji-ted tam uz jsou jiny spoilery-kola-podvozek.Ale to v jinem tematu.Vyfotim a hodim to sem.Jinak to turbo zacalo fungovat,tak nechapu co s tim je. :o ale to je jenom dobre...... :t

• Autor
Naco zlahcovat zoldejom identifikaciu. Skor mi poradte ako odtrhem to co tam mam. :p

Chytni za okraj a sloupni -pak vylestit a je to.

A doporucuju okamzite nacpat nejaky znak nejlepe htp .)))neverite kolik odvazlivcu to najednou zacne zkouset.))ne vzdy je nalada , ale jak vas zacne predjizdet na dalnici favo ve 140 v domeni ze vas da je k popukani ........

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.