mr.pecoun Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 V patek jsem zjistil korozi lemu a 5 dveri ,jel sem do skody a tam mi rekl technik ze jsem prejel olej o 1500 km ( dovolena v chorvatsku a spatne naplanovany servis). jasne s tim olejem je to moje chyba ale jak to muze mit vliv na zaruku karaserie ?? no nedalo mi to a dnes sem sundal zadni naraznik. a je to jeste horsi nez sem myslel. auto je z roku 2007 to jest 4 roky a nebylo bourane!!!!! p.s.foto dodam zitra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 čo sa nám vracajú čase Felíciových 5.dverí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 3. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 libero jen tak mimochodem, měl jsem korozi (puchýřky) u fabie combi I na pátých dveřích poblíž RZ,takže asi to bude "normální" u škodovky (i když normální to není ! ).Tak to asi jen pokračuje generačně dál. Tehdy mi bylo v servisu řečeno,že se to může stát,např nějaká špína při lakovaní ap. Naštěstí přelakováno v záruce,ovšem asi v rámci úspor pouze pod okno,celé dveře prý nemusí lakovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Ta záruka je na prorezivění, ne rez jako takový. 3 roky je záruka na lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čudla Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Je otazka jestli to nenechat aby to prorezavělo a pak uplatňovat záruku, kterou škoda dava 12 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Když to vidím , tak to je fakt síla.......to mě čeká (nás) asi všechny co? No nepotěšilo mne to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamiš Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Ahoj, mě Roomster r.v.2007 co jsem měl, tak mě take začal kvést u osvětlení SPZ na pátých dveřích. Byl to šok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 neni náhodou 10rokov záruka na karosériu proti korózii ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Pánové nestrašte! už mě shnila Škodovka 100, Fiat 125P, Felicia, Roomster musí vydržet nejmíň 15let bez koroze jinak to byla poslední Škodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 doma máme škodovku ktorá bola asi tak pred 7-8 rokmi tiež prehnitá a tato hu dal spraviť a jazdí ešte teraz aj keď už zachvílu bude na tom rovnako motor má najazdených cez 280k km a stále to vie isť aj 140km/h, inak tieto korózie sa nedajú u škodovky reklamovať ?? 10 ročná záruka na karosériu platí či je to len výmysel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 jestli to náhodou nepodmiňují návštěvami v autorizovaném servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 tak ale po 4 rokoch záruky je to jedno nie ? čo to druhý servis vymení, opraví inak ako autorizovaný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David. K Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Chci se zeptat jak zdemontovat zadní nárazník. Je tam jenom přišroubovaný nebo ještě nějak nacvakaný. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Google + Fabie II + Dílenská příručka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.