zdeno77 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Sou tu nějaci Ostavaci? nebo okoli? nebo sem sirotek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Jasne že su.... ups jsem si nevsim te O Dvojky....sorac Editováno: 2. Duben 2008, autor: Jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 odkad seš? co maš za krasavici? nake upravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 kusek od ostravy, mam O1 kombi, upravy zatim nee, ale uz zacinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Sou tu nějaci Ostavaci? nebo okoli? nebo sem sirotek? Možná by stačilo se mrknout jen o pár řádků níž... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38208 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 a že nás tam bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 A zase bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Tóóó fíí pifff zéé jóóó !!! Editováno: 2. Duben 2008, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Přišel jsi celkem o dost a příště to bude určo o něco lepší.Nápadů na zlepšení je mnoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Přišel jsi celkem o dost a příště to bude určo o něco lepší.Nápadů na zlepšení je mnoho. Kontrolní otázečka : na kdypak se chystá něco dalšího ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Kontrolní otázečka : na kdypak se chystá něco dalšího ???Něco se šušká že v květnu, ale Olomoučáci se k ničemu nemaj Neználek ps .prozatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmin Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Zdar vsichni, i se mnou do budoucna muzete pocitat Venku zacina byt hodne luxusne tak uz aby to bylo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HumaniCek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) Dalsi SeveroMoravák se hlásí . Bydliště vesnice kousek od Hlučína 25Km do OV... Auto: Fabie I Motor: 1.4 16V 74Kw Upravy: Kola RSW, doplnky MiloTech Editováno: 10. Březen 2011, autor: HumaniCek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Havirov auto O1 viz odkaz youtube .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) Něco se šušká že v květnu, ale Olomoučáci se k ničemu nemaj Neználek ps .prozatím Všechny vás zdravím, Jo, Olomoučáci se k ničemu nemaj! Už měsíc marodím. Momentálně jsem jen pár dní po operaci kolena!! Jsem rád že vůbec žiju... Tak že si raději tak moc dopředu nic neplánuju. Příští měsíc bude tuňas v Přerově info na http://tuningweekend.ic.cz/. Možná, teda pokud zdraví dovolí, tak tam pojedu. Editováno: 30. Červenec 2008, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Milane doufám že se dáš o5 do pořadku a že se potkáme buď v tom Přerově nebo pokud Badys opět zorganizuje srázek na Mošnově (suprovej)tak doufám že už přijedeš svou octávkou ať mám možnost si ji prohlédnout v reálu. Hlavu vzhůru. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Zdravím, zanedlouho bude zima a už nic se nebude dělat, co takhle udělat srazík? Ostrava? Karvina? Opava? Něco blíže od bydlíště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Zdravím, já bych byl pro ... (v OVĚ) .... jelikož jsem čerstvým majitelem Škody Fabie II Combi 1,4 16V .... tak bych rád přijel okouknout další škodověnky a inspiroval se .... co na mé poladit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Zdravím, já bych byl pro ... (v OVĚ) .... jelikož jsem čerstvým majitelem Škody Fabie II Combi 1,4 16V .... tak bych rád přijel okouknout další škodověnky a inspiroval se .... co na mé poladit ;-) Jasný proč ne? Ale chtělo by to lidi. Zkusím to dát ještě na dieselpower. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 OKI budu to tady sledovat a pak rád dojedu ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Urcite jsem pro,dej to aj na octaviaclub.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Taky bych se přidal... záleží na termínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Termín se už poladí ..... aby seděl co nejvíce všem .... hlavní je se sejít :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Ok. Dam to octavia forum a napisu nejake datumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Tak co uz jsi stanovil nejaky datum,ja od pristiho tydne muzu kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.