Morris_3nec Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Zdravim panove, no nedorazil jsem jelikoz jsem po vcerejsi bystricke Majovce nebyl schopen jizdy, nebyl jsem pomalu shopen bez cizi pomoci ani lezet na zemi takze asi tak no. Jinak na srazu veteranu sem byl, mozna si videl moje auto ( konecne sem ho pridal v sekci Vaše Octavia ) tak jak ho tam uvidis tak se ti mozna vybavi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Opilost neomlouva Denisi, mas posuvku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 mám, ptal jsem se jen, jestli to někdo neví - docela nerad to vyndávám, bojím se totiž, abych nepoškodil ten lesklý dekor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Chlapi ... dobře bylo ... dokonce si některé z vás pamatuji ... s-talkera (Marka),Karlose,Wojnara,Denisa,Honzu Koviho .... ostatní jsem už znal .... tentokrát jsem to focení flákal ... takže nečekejte nic moc ... buď ještě dnes ... ale spíše až zítra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Správně Jozzi,opilost neomlouvá :-) Mě sušilo,bolela hlava a v tom řízení jsem si taky nebyl uplně jistý ale dotazil jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Jozzi ... právě jsem přehodil čudlíky na dálkači ... děkuji .... ani jsem se nezeptal co jsem dlužný Ještě odbočím ... myslím,že Denise se už bude pamatovat každý ... s tím jeho přirovnáním :D ... hlavně Marek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tome pasl jsem ti SZ s tím kontaktem na tu klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Dyt to se ai rymuje Tome, to mas odemne takovy darek a presne berte si priklad s Adama, vcerejsi , teda dnesni a dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 když si kýchnu, aspoň vím, kdo na mně myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Jozzi ... díky .... máš u mě kávičku v MC Adi už jsem ti odepisoval ... a chlapíkovi na klimu zavolám ... díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Denisi nenašel jsi někde prosímtě odkaz na to tlumící rouno? docela mi to šrotuje v hlavě a taky bych si to vytlumil,komplet i se zadníma dveřma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 kurnik, chtěl jsem ti ho ukázat, abys měl představu jak to vypadá, měl jsem to v kufru. Bohužel jsem hledal, ale nikde jsem to nenašel, upřímně nevím, kde to ten "projektant" kupoval Zkusím to ještě pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Ok kdyby se ti to povedlo najít byl bych ti vděčný protože tam nechcu dávat žádné takové to "gumoasfaltové" lepící Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovosh Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Fajně bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 ADLERos: hurá, našel jsem ! http://www.prima-obchod.cz/?vyraz1=vlozka-getex-300g-sire-200cm-z101745 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 >Jinak na srazu veteranu sem byl, mozna si videl moje auto ( konecne sem ho pridal v sekci Vaše Octavia ) tak jak ho tam uvidis tak se ti mozna vybavi ) Nevybaví. Fakt jsem se nekoukal. Jinak ani domluvit by jsme se nemohli, bo všecko to bylo zorganizované dost na rychlo. No nevadí. Tak snad někdy příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 ADLERos: hurá, našel jsem ! http://www.prima-obc...e-200cm-z101745 Díky moc, ta jedna role by měla stačit a možná snad ještě zbyde. Jak jsi to tam přidělával? kdyžtak nějáký jednoduchý postup a už ti dám pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Nejake foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tentokrát jsem to focení flákal .... ale jedna dvě fotky budou ... ale až zítra .... teď už jsem jen na mobilu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) @ADLERos: jo, stačit by ti měla i s rezervou Mi to nevadí, klidně se ptej. Jak jsem to vrstvil, to jsi viděl na fotkách, lepení jsem provedl zcela jednoduše chemoprénem. Doporučuji prvně vystřihnout přibližný tvar, poté jej např. v horních partiích vystřihnout co nejpřesněji kolem lemu ozvučnice (pozor, docela blbě se to stříhá) a lep to postupně. Vytvarovat to celé a až pak to lepit, nebude to přesné a dělal bys to hodně dlouho. Přesně se ti to ostříhat nepodaří, co bude přečnívat, to dle hrany ořízni skalpelem. Určitě však nedoporučuji materiál lepit i za hranu ozvučnice a ani bych nedoporučoval lepit jej na zadní stranu tapecu - příliš mnoho materiálu způsobí pouze menší účinnost basového pásma, nutno myslet na to, že tlumení má pohlcovat nechtěné odrazy vlnění, což dvojitá vrstva na dveřích myslím plně splňuje @TOM: to nic, já jsem zase na CDMA, nebýt něj, nemám už dnes co dělat, vypadl mi internet i televize - zase nějaká porucha Editováno: 6. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Denis .... ať žije moderní technika a technologie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 áno Pššt, nikomu to neříkejte, ale je to PODA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) Tak kucí mám z dneška velkou radost! Jak tak sleduju o dost jsme přišli odjezdem na VW. Denis v Mekáči zní zajímavě. S focením je to zléé... Opět (vůl) jsem nevytáhnul foťák z kufru a pak se honem honem jelo a tak se stalo, že ze srazu nemám ani foto. Fotil jsem až na VW. Jinak by jsme na srazech měli nosit nějaké jmenovky nebo minimálně na autech mít nick z fora, protože vidím, že nejsem vůbec sám, kdo má problém s identifikací kolegů. Já si z dneška nově pamatuju akorát Denise, který perlil. Pardoóón. Též mám radost, že jsem po dlouhé době viděl Wojnara a jak tak koukám - kdo ví, kdy se zase sejdem. Přístí měsíc nic, pak budou prázdniny - čas dovolených... Noooo. A příště veteránské srazy hlásit, ano? jiřík Editováno: 6. Květen 2012, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.