Přejít na obsah

Ostrava


Doporučené příspěvky

Zdravim panove, no nedorazil jsem jelikoz jsem po vcerejsi bystricke Majovce nebyl schopen jizdy, nebyl jsem pomalu shopen bez cizi pomoci ani lezet na zemi takze asi tak no.

Jinak na srazu veteranu sem byl, mozna si videl moje auto ( konecne sem ho pridal v sekci Vaše Octavia ) tak jak ho tam uvidis tak se ti mozna vybavi )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi ... dobře bylo ... dokonce si některé z vás pamatuji ... s-talkera (Marka),Karlose,Wojnara,Denisa,Honzu Koviho .... ostatní jsem už znal .... tentokrát jsem to focení flákal ... takže nečekejte nic moc ... buď ještě dnes ... ale spíše až zítra ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

>Jinak na srazu veteranu sem byl, mozna si videl moje auto ( konecne sem ho pridal v sekci Vaše Octavia ) tak jak ho tam uvidis tak se ti mozna vybavi )

Nevybaví. Fakt jsem se nekoukal.

Jinak ani domluvit by jsme se nemohli, bo všecko to bylo zorganizované dost na rychlo.

No nevadí.

Tak snad někdy příště :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ADLERos:

jo, stačit by ti měla i s rezervou :kol-47:

Mi to nevadí, klidně se ptej. Jak jsem to vrstvil, to jsi viděl na fotkách, lepení jsem provedl zcela jednoduše chemoprénem. Doporučuji prvně vystřihnout přibližný tvar, poté jej např. v horních partiích vystřihnout co nejpřesněji kolem lemu ozvučnice (pozor, docela blbě se to stříhá) a lep to postupně. Vytvarovat to celé a až pak to lepit, nebude to přesné a dělal bys to hodně dlouho. Přesně se ti to ostříhat nepodaří, co bude přečnívat, to dle hrany ořízni skalpelem. Určitě však nedoporučuji materiál lepit i za hranu ozvučnice a ani bych nedoporučoval lepit jej na zadní stranu tapecu - příliš mnoho materiálu způsobí pouze menší účinnost basového pásma, nutno myslet na to, že tlumení má pohlcovat nechtěné odrazy vlnění, což dvojitá vrstva na dveřích myslím plně splňuje ;)

@TOM: to nic, já jsem zase na CDMA, nebýt něj, nemám už dnes co dělat, vypadl mi internet i televize - zase nějaká porucha :feve:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kucí mám z dneška velkou radost! :) Jak tak sleduju o dost jsme přišli odjezdem na VW. Denis v Mekáči zní zajímavě. :)

S focením je to zléé... Opět (vůl) jsem nevytáhnul foťák z kufru a pak se honem honem jelo a tak se stalo, že ze srazu nemám ani foto. :( Fotil jsem až na VW.

Jinak by jsme na srazech měli nosit nějaké jmenovky nebo minimálně na autech mít nick z fora, protože vidím, že nejsem vůbec sám, kdo má problém s identifikací kolegů. Já si z dneška nově pamatuju akorát Denise, který perlil. :D Pardoóón.

Též mám radost, že jsem po dlouhé době viděl Wojnara a jak tak koukám - kdo ví, kdy se zase sejdem. Přístí měsíc nic, pak budou prázdniny - čas dovolených... Noooo. A příště veteránské srazy hlásit, ano?

jiřík

Editováno: , autor: jirina5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...