_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 to jsi neviděl? uvidíš na fotce Měl jsem ve třetím brzďáku nějakou zelenou mouchu a to už od doby, co jsem si převzal auto - čili ca. půl roku. Pořád nějak nechtěla ehm "zaniknout" a plast je vzadu lepený, proto jsem ji nemohl dostat ven - díky Honzovi a "jeho" kompresoru se ji však podařilo vyfouknout pryč - obtížně, ale podařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (P)Denis: vzdyt jsi skoro vjel do Meku Otevrit nekdo dvere, tak mas zruseny naraznik Sice zelena potvora je pryc, ale co ten ptak pod volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Wojnare, no me si urcite pamatovat budes jo tyn co godo Jinak Denisi, nasadime Ti tam cvrcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) vím - nevím, čím to je, ale sere mně to už ca. 2 měsíce. Vždy až když do toho několikrát jebnu, vyskočí to a až poté jde zařadit jedničku - i toto nechám v servise opravit (jestli jde o nějakou unavenou pružinu, či co) Hele, andulku mi nech, je to mazel EDIT @jozzi: kam? do brzďáku ? Editováno: 6. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Treba i do brzdaku,at Ti neni na cestach smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 né, andulka mi zpívá, vždyť víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Andulka andulkou,ale vetrelec nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Hoši ,všechno dobrý,počasíčko super i účast byla hojná. Ale ta cesta zpět. Ten můj black se asi zbláznil. Palubka mi začla blikat jak o pouti. Zůstal mi tam viset symbol abs,asr,posilovač řízení,kontr.výf.plynů a nejde rychloměr. Napadly mně pojistky,jinak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 vetřelcem je ta moje převodovka Tam už ani zelená potvora nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Ta pruzina se tvym zpusobem jizdy natolik unavila, ze nevykazuje zadnou cinnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) jsme měli všichni veselou cestu zpět, jak tak koukám. Já myslel, že domů odcouvám a přitom zbořím Mekáč, Karlose zase navštívilo UFO... s-talker: Jakým způsobem? Editováno: 6. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) Karlos: Mel jsi mi zavolat, dojel bych a projel bych to VAGem Mel jsem sebou jak kabel, tak ELM327 (samozrejme mam HEX-CAN kabel pro OII ) Editováno: 6. Květen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Denis: duchodcovsky styl jizdy, jaky jiny jsi myslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 :D kluci ale jste podareni, dneska to bylo perfektni odpoledne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Myslim ze jsme dobra parta, vsem diky za ucast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 jo jo jste super lidi, to s-talker, už jsis namontoval alarm proti _Penisovi_?ehm pardon _Denisovi_ prý ti chybí znaky na autě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Marek si to uz dobre ohlida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tlakove cidlo objednano, ted jdu mrknout, kolik kusu chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) no, a koukám, že na příští sraz určitě nedorazím V sobotu 2.6. máme vaječinu s mafií a to URČITĚ!! nebudu v neděli schopen jízdy. Takže nejdřív 1.7. zas. Editováno: 6. Květen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 no musim uznat ze parada )) priste se snad taky ukazu uz s novyma kolečkama tak zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
librossek Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 chci omluvit svou neúčast ale v sobotu mě Švihlo v zádech a sem rád že si zajdu teď na záchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tlakove cidlo objednano, ted jdu mrknout, kolik kusu chybi to obejde, doporučuji ochranku, cca 120kg chlap ale dva..pak si to rozmyslí i když on pošle andulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Vajecinku bych si dal Jinak jsem rad ze se zacina Tvorit dalsi generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) hele, neserte mně, nebo ještě vyhrabu zelenou potvoru a znak bude můj ! Marek: zvenčí není vidět, že mi to blbne a faktem je, že se při tom řazení zpátečky cítím jako neschopný důchodce Vsadím se, že jste asi nechápali, co to dělám Jinak bylo super, Pepo, ty se ozvi ještě dříve a někam sedneme, Marku, na tebe kašlu, jsi zlý Editováno: 6. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) No ja cekal ze chces udelat mc drive i z vnitrnich prostor metr a jsi tam ale tak uklizecka koukala jak vyorana mys Editováno: 6. Květen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.