Přejít na obsah

Snímač světla a deště

Jikra

Doporučené příspěvky

Díl stačí jeden, snímač deště je identickej s octavia /Superb II z hlavy nevim číslo, zítra dodám , i katalogovou cenu pak jen jeden !!! drát natáhnout do BCM nakódovat podle KoNGova kódování faceliftu a je to hotovo .... snímač má 3 vývody kostru, 30 a LIN připojí se na vývod 24 myslim bílého konektoru na BCM je tam již připojen LIN ze dveří... naprosto nejideálnější (můj lol ) případ je pokud máš origo alarm s hlídáním vnitřního prostoru tak to pověsíš přímo paralelně na ty tři dráty co jdou do snímače hlídání interieru a náklonu auta kerej je umístěnej za stropní lampičkou.. zapojení konektoru snimače deště 1-30 2-31 3- LIN......

A nechci předbíhat událostem ale velmi pravděpodobně u mr 2012 © by mohlo fungovat i automatický svícení :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jikra: a funguje CH/LH ? s tím snímačem? a to automatický svícení by se mi taky líbilo přemýšlel jsem jestli by to nešlo dokutit kdybych si sehnal přepínač z Yetiho :)

Mám to rovněž v plánu i se stmívacím zrcátkem :)

Editováno: , autor: KoNG
Odkaz ke komentáři

1K0955559 AH cidlo cca 2000.-

1C0973119B svorkovnice konektoru cca 60 .-

000979009E konektor do svorkovnice s kouskem káblu 3x cca 30 .-

To jsou ceny ze skladu asi to na netu pořídíš levněji

KoNGu budem si muset předělat instalaci aby nám světla ovládala BCM tak jak to má mr 2012 tj jinej spínač světel jak má OII neb Yeti pak by to mohlo vse fungovat .....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...