Jikra Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Já ano je to triviální obšlehl jsem to z Pola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falkon Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Nějaký podrobný návod? Ceny dílů? Náročnost atd. atd...? Abych pravdu řek, tak sem nad tím ani nepřemýšlel ale jestli to jde, může to být zajímavá dovýbava do Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falkon Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) Dal sem to sem 2x Editováno: 7. Září 2011, autor: Falkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Díl stačí jeden, snímač deště je identickej s octavia /Superb II z hlavy nevim číslo, zítra dodám , i katalogovou cenu pak jen jeden !!! drát natáhnout do BCM nakódovat podle KoNGova kódování faceliftu a je to hotovo .... snímač má 3 vývody kostru, 30 a LIN připojí se na vývod 24 myslim bílého konektoru na BCM je tam již připojen LIN ze dveří... naprosto nejideálnější (můj ) případ je pokud máš origo alarm s hlídáním vnitřního prostoru tak to pověsíš přímo paralelně na ty tři dráty co jdou do snímače hlídání interieru a náklonu auta kerej je umístěnej za stropní lampičkou.. zapojení konektoru snimače deště 1-30 2-31 3- LIN...... A nechci předbíhat událostem ale velmi pravděpodobně u mr 2012 © by mohlo fungovat i automatický svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) jikra: a funguje CH/LH ? s tím snímačem? a to automatický svícení by se mi taky líbilo přemýšlel jsem jestli by to nešlo dokutit kdybych si sehnal přepínač z Yetiho Mám to rovněž v plánu i se stmívacím zrcátkem Editováno: 8. Září 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 1K0955559 AH cidlo cca 2000.- 1C0973119B svorkovnice konektoru cca 60 .- 000979009E konektor do svorkovnice s kouskem káblu 3x cca 30 .- To jsou ceny ze skladu asi to na netu pořídíš levněji KoNGu budem si muset předělat instalaci aby nám světla ovládala BCM tak jak to má mr 2012 tj jinej spínač světel jak má OII neb Yeti pak by to mohlo vse fungovat ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) Teď testuju jesli to čidlo může bejt schgovaný za tím napařeným stínítkem .... a zdá se že dešťosenzoru to neva Editováno: 8. Září 2011, autor: Jikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.