klatil Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 zdravím, dvě rychlé otázky. Po výměně naftového filtru mi hůř startuje auto - po delší době stání chytne a chcípne (padá nafta?). Jen dodám že jsem zrovna filtr nepovažovat za důležitou součástku a nekoupil jsem si originál, pouze levnou náhražku. V čem může být problém? Nebo to bude samotným filtrem, tím že je nekvalitní a je třeba použít originál? druhá věc, po chvilce hledání v e-shopech na netu jsem si udělal pěkný zmatek v tom, který drážkový řemen vlastně patří na mou fabii 1.9 SDI KOMBI! Kdyby byly uváděné rozdíli v řádech mm, tak ještě přivřu oči s tím, že to napínací kladka dorovná, ale rozdíl řádech cm?? Prosím o radu který, délku, popřípadě číslo dílu. K tomu bych se chtěl jen zeptat, jestli někde najdu nějaký rozumný přehled a popis originál dílů, co na tuhle fabii patří. Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 filtr - když bude špatný samotný filtrační materiál filtru, tak pustí jen sračky dál. takže buď jsi to dobře nezalil naftou (tj. vzduch) a nebo je někde u toho netěsnost (padá nafta). zkontroluj hlavně ten ohřívací termostat na vratce, resp. gumky na hrdle, které jde do filtru. jinak originál kupovat nemusíš, ale něco známého bude určitě pro přístě lepší (např. ufi za 300kč) drážkový řemen - je rozdíl u tvého motoru jestli máš (delší) a nebo nemáš (kratší) klimu. pokud ne, tak je délka 780mm, pokud ano, tak 1095mm. rozumný popis originálních dílů najdeš třeba v etce. nebo tam aspoň najdeš origo kód a podle něho na netu (skoda-dily, cc-autodily) najdeš to, co hledáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Na naftovom filtry sa neoplati SETRIT odnese si to bud vstrekovacie cerpadlo alebo trysky. Original BOSCH FILTER STOJI cca 500Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.