Aritma0266 Vloženo 15. Září 2011 Vloženo 15. Září 2011 Zdravím, na Fabii I 1,4 TDI 59 kW, r.v. 2005 nám (prý) odešla jednotka ABS. Podle škodovky, dle VIN kódu máme číslo 6Q0907375BE. Scháním tedy nějakou použitou jednotku s totožným číslem, ale moc se mi to nedaří. Mohu použít nějaké jiné číslo, resp. s jinou koncovkou - AF, AG a AA?? Díky Citovat
boobika Vloženo 19. Září 2011 Vloženo 19. Září 2011 (editace) dělí se to podle hlavně podle funkce - abs, abs/asr, abs/asr/esp. je na to přímo tabulka v servisní příručce. ale než to začneš měnit (nová tuším kolem 12t), tak si potvrď, jestli je opravdu ta stará nefunkční. nebylo by poprvý, co i značkový servis měnil jednotky kvůli špatnému kontaktu. pokud bude potřeba, zkus napsat na fóru dieselpower uživateli Ladas a nebo JendaT4. mohli by mít Editováno: 19. Září 2011, autor: boobika Citovat
lukass5 Vloženo 21. Říjen 2011 Vloženo 21. Říjen 2011 Zdravim Na Fabii 1.2 me svítí kontrolka ABS.Nechalo se to napíchnout u známeho a hlasi to ze je K.O. cerpadlo ABS.Takze po radach tady na foru jsem zkontroloval:pojistky+jechych vymenu a prostrikal..taky jsem koukal naty pojistky co jsou u baterie. A tak celkove se vse jevi ze je v poradku a je v haji opravdu to cerpadlo ABS a tak nezbyva nez ho vymenim,nove stoji 15-20tis..pry je to origo.Na Autovrakovisti nekde na strankach jsem nasel cerpadlo kolem 2000-2500kc..ale tady mam problem a potreboval bych HELP. Z vrakoviste me napsaly ze nebude problem a ze potrebuje znat cislo dilu..Kde ho prosim zjistim? Citovat
boobika Vloženo 21. Říjen 2011 Vloženo 21. Říjen 2011 nejlépe na samotném čerpadle. nebo pokud se spojíš s řj abs, tak ve vagu se číslo taky ukazuje. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.