Kalachman Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Zdarvím mám menší problem cez veko ventilov na 1.9 TDi 1999 je nejaká hadička čo postupuje do sania a z tadial mi tahá olej do sania a tak sa mi to dosatne az do intercoolera a zapcháva mi sanie a je olejové viete mi nejak poradit? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 To bude odvetravani motoru A je uplne normalni, ze se ti tim dostava olejova mlha do sani. Sani budes mit nejspise zaneradene od egr ventilu a to je taky uplne normlani. Do cooleru se ti dostava olej skrz turbo coz je v urcitym mnozstvy bezny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalachman Vloženo 3. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Zdarvím mám menší problem cez veko ventilov na 1.9 TDi 1999 je nejaká hadička čo postupuje do sania a z tadial mi tahá olej do sania a tak sa mi to dosatne az do intercoolera a zapcháva mi sanie a je olejové viete mi nejak poradit? dakujem No tak chcem vám len poradit ze som to vyriešil vyčistil som celé sanie od oleja a od veka som natiahol hadičku na rozrezanu flašu čo mám vedla motora aby mi to nešlo do sania a ide to prirodzene tak skúste to aj vy ak máte takyto isty problem prípadne otazky píšte na mail. čaute hádam som vám pomohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.