_Denis_ Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 dle mého je to docela hrůza - tedy přesněji ten narvaný nápis na blatníku, lacině vypadající kola, nebo laciné stříbrné doplňky nad bočními lištami.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 jj, keby aspon dostal nove (idealne jednofarebne) disky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 L&K u Yetiho degraduje použití stávajících komponent předchozích akčních modelů. Kromě plakety je to zvenku Yeti Champion nebo Fresh Drive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 (editace) tak, tak... bohužel.. se docela divím, že tam nedali také ta ehm "nerezová" zrcátka... Když to tak vezmu, ani Superb nestojí v L&K za nic.. Laciná kola a divně vypadající hnědý interiér.. Nejpěknější je tedy v současné době OII a trošku se bojím, jak to zase zmrší pro OIII Editováno: 13. Říjen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Jak se pozná lacinost kol? Podle černostříbrného provedení? Mně třeba u Superbu přijdou kola hodně dobrá. Mimochodem, OII byla taky fakticky přejmenovaná Edition 100. Superbu prospělo podle mě odpadnutí chromované masky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 (editace) Samo, toto je individuální.. Ale poněvadž ta nejlevnější kola, která se dnes a denně objevují i na favoritech mladých tuzerů, vyrábějí v kombinaci leštěné/leskle černá, ani trošku se mi nic podobného již nelíbí, sám preferuji buď klasická, jednobarevná, nebo maximálně kombinaci matného antracitu/leštěné. Navíc design těch kol např. k SII vůbec nesedí a v kombinaci s běžným podvozkem to auto vypadá jako koza.. OII je vážně přepracovaná Edition 100 (v podstatě jen jinou plaketkou na bocích auta a na sedadlech + světlou kůží ve dveřích) proto, že tato verze byla velmi oblíbená a líbila se každému.. Myslím, že to o současných L&K modelech neplatí, zvláště ne u SII, jehož podivně jednotvárná hnědá kůže sklidila již mnoho negativních ohlasů Editováno: 13. Říjen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 (editace) Podla mna, konkretne u S2 L&K tie kolesa vyzeraju celkom dobre (nazivo). Ale tento Yeti by si fakt zasluzil nieco ine ako okukane Annapurny...A samozrejme suhlas, mne tie cierno-lestene disky uz evokuju vacsinou len lacne cinske aftermarkety... Editováno: 13. Říjen 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Bohužel, denní svícení v mlhovkách, černé folie na kapotě, diody ideálně i na favoritovi, hid sady do každé rodiny, to je to důležité. Asi největší tovární tuzing jsou pro mě černě lakovaná zrcátka na FII RS. K SII, je to o chuti. Jedna Octavia L&K parkuje před barákem a zrovna kola jsou podle mě velkou slabinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 (editace) Octavia v LaK je, pokud vím, na výběr i s koly Pallas a ty tomu autu sluší mnohem více. _Denis_: S2 LaK je na výběr i s pouze stříbrnými koly Sirius. Nicméně, jak zde už bylo psáno, je to o chuti. Mně osobně se S2 v LaK líbí i s těmi kritizovanými koly Yeti LaK vypadá sice hezky, ale z vnějšku to je opravdu čistě jen Yeti ala akční pakety, který vidím, když se kouknu z okna na sousedčiným "laciným" Yetim 1.2 tsi. Sice to vypadá hezky, ale na vrcholnou výbavu bych čekal trochu víc tvůrčí kreativity. Interier dle fotek ok, ale jak v případě S2 LaK to není nic až tak závratnýho, ale i tak se mi líbí. Uvidíme, jak se bude cenově lišit od nejvyšší výbavy. Bojler: proč vůbec odstraňovali tu chromovou masku? Docela se mi tam líbila. A ještě jedna poznámka. Právě jsem si udělal konfiguraci Superbu LaK a zajímavý je, že i na něj jde použít paket Outdoor. Je jen chyba v systému nebo je tomu opravdu tak? Vypadá to trochu zvláštně. Editováno: 14. Říjen 2012, autor: Molvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Yeti XL pre PRC- predlzeny o 6 cm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 "Připravujeme atraktivní rozloučení s druhou generací Octavie v podobě atraktivního financování". Kdo nevzal Championa, ten se asi nedočká ničeho jiného než 0% navýšení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 (editace) 17" Erebus aj s novymi znakmi Editováno: 19. Říjen 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Yeti LaK v konfigurátoru, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) Yeti FL SPY foto Editováno: 28. Květen 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 ,, Zahlédli jsme i faceliftovanou Škodu Yeti. Řidič vozidla se však v momentě, kdy uviděl kameru, dal na ústup. První fotografie omlazené verze Škoda zveřejní už tento týden. " Neni tam toho sice moc videt, to je pravda ale aspon tvar prednich svetel a mam pocit ze i trochu jinaci zrcatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Zrcátko je stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 (editace) http://www.autoweb.cz/nova-skoda-yeti-2014-odhalena-unikem/# co vy na to? Editováno: 13. Srpen 2013, autor: Molvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Spíš Photoshop, ale celkem povedený... Ale bez původních kulatých mlhovek to prostě nebude ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Ja spokojeny, cekal jsem to horsi, takhle se mi libi! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Photoshop to podle me neni. AutoZeitung dokonce mluvi o dvou verzich - City a Cross http://www.autozeitung.de/aktuelles-heft/auto-zeitung-18-2013/NEUHEITEN-SKODA-YETI/n401929/3?panorama=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 (editace) Pridavam obrazek Editováno: 13. Srpen 2013, autor: schimmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Vypada skvele. Opet musim vzdat hold Kabanovi. Skutecne v ramci moznosti predvadi skvele vykony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 ten predok sa teda vydaril ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 predek je uz zase ve stylu AUDI a VW ale tedka uz fakt moc ...... tim nerikam ze by se mi to nelibilo,... libi se mi to skoda tech mlhovek a denniho sviceni jak mel YETI tesne pod svetlama a kulaty ze to tenhle nema a skoda ze to nejak nepromysleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 (editace) Podla vsetkeho je to realne, pretoze aj na spy fotke vidno to zalomenie naraznika nad hmlovkami ( v style O3 RS). Editováno: 13. Srpen 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.