Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chcem sa spýtať či sa dá zo serva zistiť koľko má motor natočených kilometrov.Niekde som čítal že je nato nejaký vzorec podľa čoho sa to dá vypočítať.Ak áno kde to hladať vo VAG 304,nejakú presnú cestu ako sa vo vagu k tomu dostanem.

Vloženo (editace)

dá se, ale počítej, že je to VELMI hrubý odhad, protože je velký rozdíl v tom, jestli auto jezdí jen po dálnici a nebo příprci po městě. navíc čerpadlo může být vyměněné apod.

skočíš v řj serva do měřených hodnot, kanál 4 a v prvním poli máš v hodinách udanou dobu sepnutí serva. tu hodnotu vynásobíš cca 50ti (průměrná rychlost během takové normální jízdy) a dostaneš orientační kilometry.

další možnost je pomocí vcds, supervagu apod., přímo z motorovky, ale to jen u tdi

Editováno: , autor: boobika
Vloženo

tak jsem to zkoušel na obou autech, Fábuli mám od nova, takže najeté km jsou poctivé a mám o nich povědomí takže jednotka ukazovala 3823 sepnutí což krát padesát je 191 150 km a já mám poctivých 221 400 ... takže asi jezdím rychleji ;) .

U Rooma, kterého jsme kupovali v půlce července se stavem 50t km mi vyšel přepočet na 57 150 km a máme na něm aktuálně 55 056 km, takže plus mínus to sedí :palec2:

Vloženo

Záleží aké trasy auto jazdí,či po okreskách alebo po diaľniciach a pod.Myslím že je to presnejšie keď jazdíš mimo mesto,ale neviem to presne,ale vidíš na romovi to skoro sedelo a aj mne to celkom sedelo.

Vloženo

Nejsem si úplně jistý, že na tom stylu jízdy až tak záleží - i na dálnici se stím volantem stále mírně kvrdlá, tím pádem spíná servo - že se kola hnou jen o milimetr - ŘJ nerozlišuje. Řekl bych, že pokud řidič drží v roce volant, tak servo jede.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...