kimmi Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Chcem sa spýtať či sa dá zo serva zistiť koľko má motor natočených kilometrov.Niekde som čítal že je nato nejaký vzorec podľa čoho sa to dá vypočítať.Ak áno kde to hladať vo VAG 304,nejakú presnú cestu ako sa vo vagu k tomu dostanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 (editace) to lze pouze u F1 1,9TDi, už se to tu někde řešilo (motohodiny) Editováno: 30. Září 2011, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 (editace) dá se, ale počítej, že je to VELMI hrubý odhad, protože je velký rozdíl v tom, jestli auto jezdí jen po dálnici a nebo příprci po městě. navíc čerpadlo může být vyměněné apod. skočíš v řj serva do měřených hodnot, kanál 4 a v prvním poli máš v hodinách udanou dobu sepnutí serva. tu hodnotu vynásobíš cca 50ti (průměrná rychlost během takové normální jízdy) a dostaneš orientační kilometry. další možnost je pomocí vcds, supervagu apod., přímo z motorovky, ale to jen u tdi Editováno: 30. Září 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 1. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 Takže dnes som to pozrel a mal som tam 2771 zopnutí čo je x50=138550.Ja mám na tachu 132500,takže to môže sedieť,odchýlka je prijateľná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 tak jsem to zkoušel na obou autech, Fábuli mám od nova, takže najeté km jsou poctivé a mám o nich povědomí takže jednotka ukazovala 3823 sepnutí což krát padesát je 191 150 km a já mám poctivých 221 400 ... takže asi jezdím rychleji . U Rooma, kterého jsme kupovali v půlce července se stavem 50t km mi vyšel přepočet na 57 150 km a máme na něm aktuálně 55 056 km, takže plus mínus to sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 5. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Záleží aké trasy auto jazdí,či po okreskách alebo po diaľniciach a pod.Myslím že je to presnejšie keď jazdíš mimo mesto,ale neviem to presne,ale vidíš na romovi to skoro sedelo a aj mne to celkom sedelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 No Fábule jezdila delší trasy (dálnice tak 3x - 4x do roka), ale s Čendou už se na tom také pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Nejsem si úplně jistý, že na tom stylu jízdy až tak záleží - i na dálnici se stím volantem stále mírně kvrdlá, tím pádem spíná servo - že se kola hnou jen o milimetr - ŘJ nerozlišuje. Řekl bych, že pokud řidič drží v roce volant, tak servo jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 to ano, ale když bude auto jezdit byť jen 50% svého ježdění po dálnici, tak nebude násobící koeficient 50 (tedy průměrná rychlost 50km/h) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.