Dawik Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Ahoj klubáci, jestli se to nesmí tak mě dyžtak zmoderatorujte a neukamenujte Moc bych Vás všechny chtel poprosit o vyplneni této kraticke ankety. Zabere Vam to neco pres minutu a mě to pomůže ve studiu. Dekuji Vám všem kteří vyplní. Zde je odkaz: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHlqT2VXbzZUZEVtSmFGTExLUnlWc1E6MQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 tak jsem zahlasoval.snad ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Tak jsem to take vyplnil snad to k necemu bude a nevyplnil jsem to spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Máš to vyplněné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Napiš do kdy to mají lidi vyplňovat. Jinak jsem se taky zúčastnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 mas to vyplnene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.