Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte chci se pozeptat potrebuji na superba rv.2004 nejakou kouzelnou krabicku k taznemu zarizeni?nemam couvaci senzory tak snad nepotrebuji ale pro jistotu se ptam:)

Editováno: , autor: JanSuperb
Vloženo

Kupoval jsem tažné a uplně normální kabelaž . Žádnou krab. ani nic jineho. A zasuvka máká jak má a ani na maxidotu to nic nehlásí. Protože ob.kabelaž stojí cca 150 kč a ta kouzelna co se snaží každému nacpat cca ještě o 1000 kč víc

• o 1 rok později...
Vloženo

Tak pokud to nebude originál škoda tek předpokládám že budeš mít problém s park asistentem.Jak psal Ace o řádek výše.Musí ti to odpojovat park asistent jinak při couvání ti to bude pořád řvát.Teda aspoň jsem to takto pochopil já

Vloženo

Ahoj mam dotaz kdyz pripojim auto prepravnik a zapojim elektriku na aute mam Original tazne s 13 polovou zasuvkou a i na vleku mam 13 polovou a kdyz zaradim zpatecku tak mi to neodpoji couvaci senzory a porad hlasí nevite proc???

Vloženo

Vcera jsem vezl normalni vlek s normalni 7 polovou zasuvkou tudiz jsem tam dal redukci z 13-7polu a senzory byli vyple tak nevím ale pokud pripojim platak tak porad piskaji.. jsem s toho jelen :-)

Vloženo

Ďurih:

Já jsem byl tento týden přihlásit tažné potřebuješ mit k němu typový list a pokud ti to bude dělat servis a da ti razitko tak nemusíš na STK. Ale pokud nemáš ten typový list tak to asi bude problém.

• o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Ahoj lidi,

kamarad ma nasledujici problem dodelal tazny a koupil original elektriku,kvuli parkovaci senzorum,aby se vypinaly (coz tedka nevyzkousim,protoze mu nejdou-1 cidlo ko) - nakodovany by mely bejt - jestli je to dobre 10114( nemelo by to bejt 10104?). 

a tedka kdyz pripoji vozik- je udelana komplet nova elektrika na nem, tak auto odpoji zadni blink, jde pouze predek a zrcatko.

Co sem se zde docetl tak na roomstru to delala kontrola zarovek,vyhodnotila to jako velkej odber a vypla.

Mohl by mi nekdo poradit co se ma vsechno jeste nakodovat ?

Dekuji

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj chlapi,

potreboval bych poradit s vyberem tazneho na Superba I. Predstavoval bych si neco odnimatelneho a aby toho po oddelani neslo moc poznat. Tzn. aby zasuvka nebyla moc viditelna a zbytek po taznem byl co nejvic schovany.

Mate nejake tipy?

Diky predem

Vloženo

Jak píše Rabbit, měl jsem odnímatelné tažné Westfalia na Supu 2.0TDI naprostá spokojenost. Zásuvka je schovaná pod nárazníkem jenom sklopíš, nasadíš tažné a jedeš.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...