Publikováno Listopad 10, 201113 r Zdar lidi. Poradí někdo jak se znovu aktivuje "komfortní" ovládání stahování oken ve FABIE I r.v. 2001 po tom, co se odpojí baterie? Jen podotýkám, že ten postup strčit do zámku klíč a otočit s ním do polohy zamčeno a počkat až se okna zavřou/otevřou a pak znova podržet klíč v zamčené poloze cca 3 sec nefunguje. Nechával jsem si to dělat cca před dvěma lety v servisu (taky jim ten standradní postup nešel) a přiznám se, že si ten "jiný" postup už nepamatuju. Ale nedělali to softwarově, prostě přišel servisák místo kravaťáka a měl to za 10vteřin. Mě se odpojením baterie zruší dvojí funkce tlačítka ovládání oken. Tedy nelze okno jen pootevřít, vždy se otevře celé. A myslím, že ovládání okna spolujezdce z místa řidiče nejde vubec. Předem díky. PS. Nechce se mi jet s takovouhle banalitou do servisu.
Listopad 10, 201113 r mne to tiez treba nastavit ... mne okna neidu dole automaticky.. neda sa mi to nastavit skusal som uz tolko navodou a nic... auto ma el. okna od vyroby ... pred odpojenim baterie vsetko fachalo ako ma...
Listopad 10, 201113 r Zdar lidi. Poradí někdo jak se znovu aktivuje "komfortní" ovládání stahování oken ve FABIE I r.v. 2001 po tom, co se odpojí baterie? Jen podotýkám, že ten postup strčit do zámku klíč a otočit s ním do polohy zamčeno a počkat až se okna zavřou/otevřou a pak znova podržet klíč v zamčené poloze cca 3 sec nefunguje. Nechával jsem si to dělat cca před dvěma lety v servisu (taky jim ten standradní postup nešel) a přiznám se, že si ten "jiný" postup už nepamatuju. Ale nedělali to softwarově, prostě přišel servisák místo kravaťáka a měl to za 10vteřin. Mě se odpojením baterie zruší dvojí funkce tlačítka ovládání oken. Tedy nelze okno jen pootevřít, vždy se otevře celé. A myslím, že ovládání okna spolujezdce z místa řidiče nejde vubec. Předem díky. PS. Nechce se mi jet s takovouhle banalitou do servisu. Nastavují to přes diagnostiku, a ještě jsem se nesetkal s tím že by to nešlo.
Listopad 10, 201113 r Přesně tak Vagem vrátit do původního nastavení. taky jsem byl pěkně vyděšenej když jsem na OII odpojil poprvní baterku. Honza Ororo
Listopad 10, 201113 r nedělá to spíš opačně? po odpojení baterie fungují okna pouze po dobu, po kterou se drží spínač. pokud tedy myslíš tohle. stačí spustit okno dolů, stisknout úplně tlačítko a chvíli podržet. potom vysunout nahoru a opět podržet ve druhé poloze. takhle u obou dveří. jednotka se podle nárustu proudu naučí "doraz" a okna pakjedou celé na 1 stisknutí Upraveno Listopad 10, 201113 r od boobika
Listopad 11, 201113 r Ano přesně tak, stačí přidržet chvíli tlačítka v obou krajních polohách (nahoře i dole) u obou oken z místa řidiče...
Listopad 21, 201113 r mám taky trochu podobný problém. Někdy mi nefunguje automat stažení okna dolů, musím několikrát vytáhnout nahoru a dolů ,pak se to někdy chytne. K tomu mi nefunguje uzamčení ovládání zadních oken, jestli je tlačítko zamáčklé, nebo ne pořád jdou okna ovládat jak u řidiče tak i ze dveřích vzadu . Mám octavia01 2004 elegance 1,9 TDI
Listopad 22, 201113 r Autor Nebudete mi to věřit, ale přijdu k autu a okna fungují tak jak mají. Nepochopitelné. Nedalo mi to a baterii jsem odpojil na zkoušku. Po připojení baterie se dělo to samé, komfortní stahování nešlo, ale s tím rozdílem, že nastavení oken šlo rozchodit pomocí klíčků v zámku dveří. Podržet v zamykací poloze, počkat až se okno zavře, výdrž cca 3 sekundy................ No ještě že to nešlo do servisu :-)
Prosinec 29, 201113 r Měnil jsem baterii a po té bylo třeba nastavit dojezd oken. Pár lidí mi tvrdí, že jim to na FI fungovalo i po odpojení baterie a nic nastavovat nemuseli. Čím to je? Liší se to modelovým rokem, výbavou? Upraveno Prosinec 29, 201113 r od MATTESS136
Prosinec 30, 201113 r vagem nejde! Jakto že to VAGem nejde, když to dělam? Upraveno Prosinec 31, 201113 r od VAG BoBo
Prosinec 30, 201113 r Jo jak to nefunguje , tak překoduji dotahování oken kličem a ono to začne fungovat. Upraveno Prosinec 30, 201113 r od VAG BoBo
Prosinec 31, 201113 r překoduješ vagem jo? tak to jsi borec. Jen zruším a znovu nastavím otevíraní oken kličem a tak nastavím komfortní dotahování oken, aspoň tak mi to poradil jeden známy ze Škodovky. Zatím to tak fungovalo.
Prosinec 31, 201113 r Vagem to nenakóduješ to je blbost maximálně v testu akčních členů pokud dáš otevřít a zavřít každý okno zvlášť tak dosáhneš toho co pouhým klíčem v zámku dveří podržením v odemykací poloze dokud okno nesjede až dolů a v zamykací poloze dokud se zase úplně nezavře tak se naučí správně chodit.Nebo spuštěním a zvednutím okýnka podržením tlačítka dolu a nahoru.To je správný a jednoduchý postup pro opětovné naučení funkce.
Prosinec 31, 201113 r No je pravda že jak nastavím stahováním kličem, tak ho tim kličem vždycky stáhnu dolu, až na doraz a pak zatáhnu nahoru, možná ho to tim naučím. Ale už jsem to tak pár lidem spět nastavil. Vyzkouším to u někoho bez VAGu. Upraveno Prosinec 31, 201113 r od VAG BoBo
Únor 21, 201213 r VAGem to nejde, děla se to kličem, sjedeš dolu nadoraz,vyjedeš nahoru a funguje to.
Únor 22, 201213 r Asi jsme si špatně rozuměli,protože klíčkem mně to právě nešlo,fungovalo jenom okno u řidiče. Před odpojením baterie jsem si nahrál,naštěstí nastavení auta do paměti přístroje a potom jsem to pomocí tohoto autoscaneru vrátil do původního nastavení.Samozřejmě ,že koncové polohy jsem potom nastavil pomocí klíčku Honza. Upraveno Únor 22, 201213 r od OrOrO
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.