jirka ol Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Čau lidi je tady někdo kdo ma češtinu do navi.dx?okoli olomouc budu rád za každou radu předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukascruz Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Zkus se podívat na ulozto.cz, určitě tam najdeš mapy. Pak jen vypálit cd na rychlost 1x, jinak to mechanika navigace nepřečte. Navigace po vložení začala mluvit česky. Snad jsem ti pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka ol Vloženo 2. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 ok dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Jsem si myslel, že Ti Jan poradil. Odesláno z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka ol Vloženo 2. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 poradil ale nemám vypalovačku LG tak mi to vypali a pošle poštou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 A zeptam se treba blbe vy nekdo nemate Cd do teto navigace Treba i za uplatek bych koupil... A este se zeptam kdyz mam auto dovoz a dam tam ceske cd bude i Menu atd. v ceskem jazyce?? Nebo se musi nejak ta navigace cela prehrat?? DEkuji predem za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.