Přejít na obsah

Předvánoční besídka Supí bandy na Andělu

JohanJFV

Doporučené příspěvky

Zdravím a zvu Vás všechny na "Předvánoční besídku Supí bandy na Andělu" ...

KDY: 10.12.2011 ... začátek se upřesní, zatim dejme 18:00 i s make upem

KDE: Plzeňský restaurant Anděl, Nádražní 114, Praha 5

souřadnice pro lokaci: GPS: 50°4'15.93"N,14°24'18.49"E

link pro kuk: http://www.restauraceandel.cz/

Zábava bude volná, večeře, pivo, víno, ženy a zpěv - dokud nás nevyhodí :-D

Prosím Karla, nebo Járu o rezervaci, děkuji

KDO: ...... nehlašte se všichni, kocouři! ..... jinak je vítán každý člen Supí rodinky

Seznam:

- Johan a Jája

- Lanny (Karel)

- Riba (Richard) + 1

- Ace + přítulka (Jára + 1)

- MarcusV (možná s 1)

Editováno: , autor: JohanJFV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělal jsi to moc hezky Johane, velká chvála Tobě! Jinak já se pochopitelně hlásím - zatím to vidím jenom na sebe, ale uvidíme, máme problém s hlídáním! Ta 18.00 hoďka je za mne dobrá, jsem zvědavej i na ostatní, myslím, že by to případně mohlo být i dřív, ale ta šestá večerní se zdá jako velmi rozumná!

Jinak Richard je už jakoby přihlášenej, protože jsme se přizpůsobili hlavně i jemu a tak "ať jej ruka páně chrání"!

Doufám, že se kluci budou hlásit!!! :kol-45:

Odkaz ke komentáři

Ahojky všem! Tak jsem ráno komunikoval s Davidem (Passportem) a sdělil mi, že se ještě spojí s Marcusem a že udělá vše pro, aby dorazil. Věřím, že se ještě dnes sem přihlásí a že rozšíří naše posezení o svou milou přítomnost!

Jinak Ace Ventura - Jára sice neuvedl do kdy příjmé reservace, ale snažte se všichni co nejdříve, vždy je lepší, když je to řádně a včas zabukované. Jinak si myslím, že když bude objednán základ, tak by neměl být problém účastži i pro opozdilce .

Tak hola Supáci, kdo může a má chuť, přihlaště se! VŠICHNI JSTE VÍTÁNI! :kol-99::gunners3:

Odkaz ke komentáři

Ahojky všem! Tak jsem ráno komunikoval s Davidem (Passportem) a sdělil mi, že se ještě spojí s Marcusem a že udělá vše pro, aby dorazil. Věřím, že se ještě dnes sem přihlásí a že rozšíří naše posezení o svou milou přítomnost!

Jinak Ace Ventura - Jára sice neuvedl do kdy příjmé reservace, ale snažte se všichni co nejdříve, vždy je lepší, když je to řádně a včas zabukované. Jinak si myslím, že když bude objednán základ, tak by neměl být problém účastži i pro opozdilce .

Tak hola Supáci, kdo může a má chuť, přihlaště se! VŠICHNI JSTE VÍTÁNI! :kol-99::gunners3:

Odkaz ke komentáři

Mobil máš v pořádku, ale tady to stojí za sztarou belu, ať už s tím jdou do ha.zlu! :kol-29:

Je to paráda, už se těším! Jen koukám, že se zatím David s Marcusem nepřihlásili, no snad dorazí? :kol-28:

Zase to leze jak šnek, prostě od doby co se to předělalo, to není O.K.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...