Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hned k veci :

na prvu polohu sterace nereaguju az na druhej (pravidelnej ) a treti polohe idu .

problem je v tom ze ked venku smokli tak sa bojim ze tu paticu poseru. . skusal sem menit relatka ale beze zmeny.

tak si jezdim uz pravidelne ze zapnutou prvou polohou (nech nemam na druhu daleko) .. a obcas (zrovna ken to nepotrebujem ) sterac zacne jit

ale zas jen 1 alebo 2X a zac nic tuhej.

nechapem to..

Vloženo

Standart - studený spoje v pojistkový desce, kde je i cyklovač. Vymontovat pojistkovou desku ven z auta, vysušit od vlhkosti, vyčistit od nečistot a propájet všecky spoje. Relata vytahat z patic, do patic nastříkat některý z prostředků na čištění elektrických kontaktů, relátka několikrát zastrčit a vytáhnout a všecko nakonec složit zpátky - práce na hodinku. Pak by to mělo chodit.

Vloženo

tak vyndal sem to secko vysusil prostrikal s pripravkem. patice a pojistky .. secko ven susil sem to hodinu akorat ani zdibek cinu. ..jenom medene platy .. nevypadalo to nako ve spatnem stave ..

namontoval spatky vyc krat a secko po starem . . jo raz to slo tak na 15ty pokus potom nic ..

Vloženo

poistnu skrynu sem rozebral jak to slo dostal sem sa az ku medenym platom (spojom) kere byli uzavrite v bakelitovem puzdre . .do ktereho nasledne jde nastrkad ostatne komponenty (poistky, relatka atd .. ) musim ale poznamenat ze po dneskajsku sem nake zmeny postrehel a to ze mi sterace reagovali na prvu pulpolohu (1X) ale nasledne ked sem prepel na cyklovac tak to zase nedelalo nic coz vlastne mam zas ten isty problem :( .. . asi sa pokukam po nakej inej ve vrakaaci ..

Vloženo

Tak to chce pořádně vypucovat - zase ten Kontaktol nebo co na to Felicer nastříkal a za mokra několikrát vyjebat ven a zase narvat z5 jako vidle do psa, aby se oškrábaly kysličníkový vrstvičky - a prohlídnout, jestli nějaký pérko není "unavený" = prohnutý na opačnou stranu. To by se pak muselo nějakým hrotem nebo šídlem poohnout a napružit "do záběru". Jinak já jsem kuchal "rozvaděč" z Feldy a byl pájenej - fakt je, že to byl ještě monobod z roku ´96. Podle toho jsem usoudil, že by to mohlo platit i pro modernější MPI. Ten studeňák tam prostě někde je a musí se najít a "zteplit"... lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...