Chmelda Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 (editace) Zdravim, prestal mi fungovat central na dalku, tak jsem si poridil toto: http://www.rakso.cz/...relovaci-klice/ . Podle navodu jsem to namontoval, ale funguje mi pouze odemykani. Kdyz chci zamknout, tak se nic nedeje. To same se deje kdyz zkusim odemknout/zamknout klickem ve dverich u ridice, jde pouze odemknout a pri zamknuti se zamknou pouze dvere ridice. Pokud mam otevrena okna a klic necham v poloze zamknout, tak se okna dovrou vsude. A kdyz zamknu cudlem na dverich ridice (u ovladani oken), tak se zamknou vsechny dvere. Stejny problem je i kdyz je dokupovany central demontovany. Nevite v cem by mohl byt problem? Diky Editováno: 20. Prosinec 2011, autor: Chmelda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Něco děláš špatně...Takhle se nedá poznat, co....Ale určitě to bude nějaká přehlídnutelná kravina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Mě to dělalo něco podobného. Problém byl v tom, že jsem místo žluto-černého vodiče napojil černo-žlutý což je rozdíl. Doporučuju zkontrolovat napojení na zámek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 To může být špatný zámek ve dveřích ,nebo zkontroluj kabeláž v harmonice u pantů a potom ještě svorkovnici u mozku (stahovačky- máš elktrická okna.) tam někdy bývá vlhko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.