Červen 1, 20214 r Ahoj, stále riešim problém s dialkovymi na fabiu 6y, už mám aj správne ovládače, ale teraz sa mi zase v pamäti závad ukazuje chyba 01179 chybné programovanie ovládačov, už neviem kde je moze bit chyba a prestalo mi fungovat stahovanie okien cez zamok vodiča, ale centrál funguje na všetkých dverách.
Září 13, 20222 r Zdravím chystám se na výměnu jednotky centrálního zamykání a chtěl bych jestli je nějaký návod na výměnu jednotky díky...Mám Fabii 1 comfort 1.4 mpi
Únor 11, 20232 r Ahoj kluci, prosím vás mohl by mi někdo poradit z centrálním zamykáním na dálku, už se s tím pářu několik týdnů a pořád nemohu přijít na to proč mi to nefunguje. V popisku vám zde nechávám link na video, ve kterém mám zapojený celý centrál, jestli někdo uvidíte chybu. Proč se mi nechce zamykat auto, tak prosím napište mi. :) Jinak centrální zamykaní a odemykání mám přes jeden drát. Děkuji předem za odpovědi. :) Zde video na youtube: https://youtube.com/shorts/uqkuinftCZY?feature=share
Únor 11, 20232 r Když bílej s bíločerným prohodíš, tak to zamyká? Co je to za typ centrálu, jaké je schéma zapojení konektoru? Upraveno Únor 11, 20232 r od Dula
Únor 11, 20232 r Ahoj, je to tenhle centrál: https://www.auto-doplnky.com/ridici-jednotka-centralniho-zamykani-blow-s50-s-3-tlacitkovym-klicem-skoda-vw Zkoušel jsem ten rezistor dát i opačně plus prohodit dráty, ale pořád nefunguje. Černo bílý mi auto zamyká a bílý odemyká.
Únor 12, 20232 r Ano mám, je to na tom videu dva žlutý dráty, ale spíš si myslím že jsem nějak blbě zapojil ten rezistor na ten jeden drát co mi odemyká a zároveň zamyká auto. Ale ty kabely žlutý a žluto černý nemám spojený jsou zvláště přilepený na té desce izolepou, jestli to nemá nějaký vliv ? Dělal jsem to podle toho návodu na youtube. Zde : Upraveno Únor 12, 20232 r od Sprinting
Únor 12, 20232 r Žlutý a žlutočerný drát musí být spojeny s tím černým, všechny tři musí být ukostřeny. Vypadá to, že jeden je ukostřen špatně. Spoj je s tím černým a musí to fungovat. Odpor máš zapojený dobře. Upraveno Únor 12, 20232 r od Dula
Únor 13, 20232 r Ten černý a červený drát mám zapojený v auto baterii, takže ho nemohu ukostřit. Jinak pořád mi to nějak nejde. :(
Únor 13, 20232 r Ten černý je připojen na minus pól baterie, který je ukostřen. Ty další dva kdekoli spoj s tím černým. Buď na konci (přepokládám, že jsou stejně dlouhé) nebo nejlépe přímo u konektoru té krabičky spoj dohromady kontakty 7,8,a 11.
Únor 15, 20232 r Dula, děkuji mockrát funguje to. :) Jsi nejlepší, mockrát děkuji a posílám ti srdíčko a pusu. :D Dík moc, jsi borec a dávám palec na horu.
Září 25, 20231 r Ahoj mám dotaz k tématu koupil jsem stejný DO na Fabii I máte nějaké foto jak jste to nakonec zapojili nebo tak něco? Protože v oficiálním návodě je spojit 13,10,7 na - a pak 11,8,5 na + tak v tom mám trochu bordel kdyb jste mohli napište mi kdyztak I na mail díky :)
Září 26, 20231 r Pokud má Fabie z výroby centrální zamykání tak se dálkový ovladač zapojí podle schématu na obr. v příloze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.