Publikováno Leden 10, 201213 r zdravím vas asi první lambda že? EDIT: jo jo a ranni start skačou otačky po 10 vteřinach ok Upraveno Leden 10, 201213 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Leden 13, 201213 r Autor jo jo tak nova lamba od škodovky rozvody napinaky tlumiče,svíčky a kabely,hadice sani, čidlo telploty,chladič,olej fitry,nastřik naprav,nemrzka,hadice vody a jde se jezdit!snad to bude dobry Upraveno Leden 13, 201213 r od Luďa Necituj předchozí příspěvky a už vůbec ne ty svoje.
Leden 19, 201213 r Ahoj, občas mi VAG vyhodí taky tuhle hlášku + většinou ještě příliš bohatou směs. Motor mám stejný, ale s LPG.Jinak auto startuje dobře, ale po zahřátí začne pocukávat, hlavně při přidávání plynu, ale občas malinko cuká i při plynulé jízdě, při přidávání také občas jakoby "pufne" do výfuku. Dělá to i na benzín/samo méně znatelně, ale dělá/. O lambdě přemýšlím, ev. cívka, zapolovací kabely a vzduch. klapka- něco z toho by to mělo být. Budu rád za jakékoliv zkušenosti, a čím se to vyřešilo. Dík
Říjen 16, 20213 r Tak, a teď mám to samý... 180t km, neprošli emise. Sonda před katem (odpovídám si sám :-)
Říjen 17, 20213 r Ja mam BFQ 2009 od nova a tiez sa mi zo zaciatku vysvecovali emisie.V zaruke menili obe lambdy,palivove cerpadlo a este nieco len uz nepamatam. Teraz po 360tkm viem ,ze ak sa kontrolka zasieti a po niekolkych startoch zhasne bola to sporadicka chyba.Tuto chybu mi stale vypisuje. Taktiez vidim ,ze to nemalo vlyv na chod motora spotrebu. Ja si kontrolujem lamdbu v 31.kanali meranych hodnot.Mala by byt v rozsahu cca 0.998 do 1.999 a hlavne musi byt ,,ziva,,.Hodnoty sa musia menit cca kazdu sekundu Teraz som bol na emisnej a s povodnym katom,nidy som nenastavoval skrtiacu klapku a bez problemov.Staci vymazat chybu lambdy z pamate tesne pred stk
Říjen 18, 20213 r Nojo, ale teď čtou i readness kody a když chybu vymažu před emisema( jako vždy), tak je mám špatný a neprojdu. Prý má lambda zvýšený volnoběh+je mimo rozsah... Někde to přisává trvale vzduch a mám bohatší směs. Zkusil jsem u vzduchového filtru ucpat přívod do motoru, ale ten jel dál a někde to syčí jak přisává, budu pátrat kde. Navíc to drží volnoběh perfektně, jede skvěle a klidně, jen se rozsvěcí kontrolka a kod 16514... Kdysy to taky za studena blblo, jako se tu často píše, ale odstranil jsem to nádrží nového benzinu, starý byl asi "zvodnatělý"
Říjen 18, 20213 r Musis mat tesne styri vyvody za klapkou a to co pred klapkou je menej dolezite Podtlak brzd,egr ventil,podtalova mini klapka a vyvod na aktivne uhlie Mozes po jednom vyvode upchat docasne a vyskusat sa povozit.
Říjen 18, 20213 r JJ budu zitra zkoušet. Připadá mi, že to syčí někde vpředu u svíček. Pod to plastové sání se párkrát lezlo. ( taky jsou v nich vstřiky pro lpg, třeba některý vstup netěsní)..Zlatý pravidlo : hledej tam, kde se něco dělalo, mockrát se mi ( nejen u auta) vyplatilo. Koupím start spray a postříkám to, dnes jsem to dělal lihem a nic, asi to není to pravé, a benzínem , natvrdo, se mi moc nechce.
Říjen 22, 20213 r Tak žádné falešné sání jsem nezjistil, sice po ucpání sání rukou motor nechcípne, jen sníží otáčky-takže evidentně někde musí přisávat... A taky výfuk nic moc. Jeden vlnovec je trochu očouzený a taky je voda ve spoji mezi katem a středním výfukem, takže asi moc netěsní. Tak zase nic nevím... Na readness je to kromě ohřevu sond všechno špatný. Neví někdo po kolika najetých km se readness načte??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.