Červen 7, 201411 r Na plyn nejezdím, tak jsem myslel v první řadě mýty okolo spotřeby benzínu při starém zaneseném filtru. Já jsem to zkoušel, měřil a na zkušebním úseku - nový filtr x starý filtr spotřeba stejná. Dneska jsem speciálně simuloval zanešení filtru přelepením více než poloviny díry vstupu vzduchu do filtrboxu a spotřeba stejná. To jsou moje zkušenosti.
Červen 7, 201411 r já zas mluvil o plynu...a tím, že zalepíš půlku vstupu sání přeci nemůžeš simulovat zanesený filtr, to snad nemyslíš vážně, jen zvýšíš rychlost průtoku vzduchu, něco jako venturiho trubice...tro bys musel namočit ten papírový filtr do vody a zasypat nějakým prachem, pak si změř průchodnost...tam se pak změní poměr paliva a vzduchu, kyž to pčekročí 10% v korekcích, vyskočí chyba chudé směsi..
Červen 9, 201411 r Já jsem to zkoušel, měřil a na zkušebním úseku - nový filtr x starý filtr spotřeba stejná. Dneska jsem speciálně simuloval zanešení filtru přelepením více než poloviny díry vstupu vzduchu do filtrboxu a spotřeba stejná. To jsou moje zkušenosti. Podla mna by nemusela az tak moc stupnut spotreba, ale hlavne klesne max vykon. A na turbe to moc nepoznas. Na com si to skusal (motor)?
Červen 9, 201411 r 1,2 HTP :-) Že klesne výkon připouštím, ale to se projeví až od určitých otáček. Když nemůže do motoru vzduch, nemůže tam jít ani palivo.
Červen 10, 201411 r U HTP sa to prejaví už od voľnobežných otáčok, navyše sa to potom zadiera a spotreba ide brutálne hore a max výkon ide úplne dolu. Ale to je bez ohľadu na filter, to je proste taký nepodarok :-D ;-)
Červen 17, 201411 r Ohledně filtru si myslím,že průchodnost je vyšší u každého (bez ohledu na papír),než je třeba při maximální spotřebě.Takže pokud se dá novej filtr, pojede to na každej stejně (pokud výrobce filtru dodrží předepsaný parametry).Znám plynaře,kteří poukazují na to ,že je to potřeba pořádně seřídit,ale oni samy to odfláknou jak jiní.Seřizování čas od času vidím spíš z důvodu opotřebení membrán a vstřiků.
Červen 18, 201411 r Vašku. Niečo ako exaktná hodnota priechodnosti neexistuje. Vždy je to závislosť odporu (tlakovej straty) v závislosti od prietoku. Ale ako som napísal:akurát ti klesne výkon, nie bohatosť. (si myslím) Došolichávanie plynovej krivky však zmysel má. Zimná zmes má iné parametre (napr výhrevnosť) ako letná a tak sa musí upraviť prevodový koeficient benzin-plyn.
Červen 18, 201411 r njn,ono to seřízení není nikdy tak přesný.V minulosti jsem vypozoroval že na každý seřízení to jede jinak a každej plynař má jinej názor.Když si to nechám seřídit u jednoho a zajedu k druhýmu,tak řekne že je to špatně (to mám vyzkoušený). kluvi > promiň že nestíhám odpovědět na mail.Zkusím to dneska. Upraveno Červen 18, 201411 r od VašekCh
Červen 18, 201411 r co to je za blbost že zanesený filtr nezvyšuje spotřebu ? už z principu sání vzduchu do motoru přece platí, že zvýšení odporu vyžaduje zvýšení výkonu (zmařeného) na překonání odporu
Červen 18, 201411 r a malý dotaz k "seřizování" : pokud není v systému fatální eror jako třeba poddimenzovaný otvor trysky vstřiku nebo nedostatečný/poddimenzovaný/ výkon reduktoru a vstřikovací dávka je seřízená v +- limitu (to se dělá srovnáváním vstřiku vůči benzínu nemýlím li se) tak jak může dojít k provozu na chudou směs ??? co se na lpg dá seřídit ???
Červen 18, 201411 r a malý dotaz k "seřizování" : pokud není v systému fatální eror jako třeba poddimenzovaný otvor trysky vstřiku nebo nedostatečný/poddimenzovaný/ výkon reduktoru a vstřikovací dávka je seřízená v +- limitu (to se dělá srovnáváním vstřiku vůči benzínu nemýlím li se) tak jak může dojít k provozu na chudou směs ??? co se na lpg dá seřídit ??? No benzinova ECU to pri jazdee na lambdu (closed loop) dorovnáva, ale len v nejakom rozmedzí. Prejaví sa to na zmene dlhodobých korekcií. A keď je príliš veľká (>20% ? )tak to rozsvecuje kontrolku ECU. Ked nieje tak veľká, tak to sice ide, ale to zas blbne napríklad pri studených štartoch.
Červen 18, 201411 r takže je potřeba ladit mapy kořenové (tedy ne lpg) ecu ?? to mi nikdo, nikdy nedělal A když se šoupne mapa, tak snad parametr nebezpečně chudé směsi zůstává, pokud to na plyn pojede v oblasti chudé směsi tak ecu bude zvyšovat dávku paliva vůči vzduchu ne ?
Červen 19, 201411 r takže je potřeba ladit mapy kořenové (tedy ne lpg) ecu ?? to mi nikdo, nikdy nedělal A když se šoupne mapa, tak snad parametr nebezpečně chudé směsi zůstává, pokud to na plyn pojede v oblasti chudé směsi tak ecu bude zvyšovat dávku paliva vůči vzduchu ne ? Ale nie. Mapy v LPG. Zlá mapa v LPG tlačí dlhodobé korekcie mimo 0. A to potom spôsobuje problémy ako som popísal. Tento problém by mali riešiť LPG ECU ktoré majú autoadaptáciu. (buď podľa lambda alebo podľa OBD) Ale čo to tu tak sledujem, tak na to väčšina nadáva že to robí záhadné psie kusy. Pravdepodobne dôsledok dvoch konkurujúcich regulátorov. S Lambdou paralelne, s OBD sériovo. Ale verím, že to musí fungovať, len to nieje tak jednoduché ako sa na prvý pohľad má...
Červen 19, 201411 r Ale naspäť k téme. Osobne si myslím že podpálené ventily sú výsledkom ani nie tak zlého nastavenia LPG ako 1)nevhodnosťou motora (zlý matroš ventilov, absencia automatického nastavovania vôle ventilov) 2)Nerovnomernosťou vstrekovania medzi jednotlivými válcami (to sa týka ja benzínu). Ak je jeden vstrek napríklad slabší, tak to Lambda regulátor došolichá tak, aby lambda bola OK, ale to sa stane tak, že pridá VŠETKÝM válcom a preto ten jeden ostane stále ešte chudobný a ostatné sú bohatšie. A ten chudobnejší nakoniec si podpáli ventil(y). 3)naprogramovaním benzínovej ECU alebo spôsobom jazdy, ktorý donúti ísť auto veľmi často v OpenLoop režime (čiže bez regulácie podľa Lambdy). Keď to ide podľa benzínových tabuliek, tak nieje spätná väzba či je zmes OK, a keď je to dlhodobé, tak sa to podpíše na ventiloch. Ak je to ClosedLoop tak to lambda skoriguje.
Červen 19, 201411 r slabší vstřik, ten odhalí lambda (aspoň u mě jo), nějak se mi to sice nezdá (lambda je jen jedna na svodech, ne u každého válce) ale funguje to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.