Přejít na obsah

Špatný signál rádia


Doporučené příspěvky

Ahoj,

hned na úvod se chci omluvit, že autům vůbec nerozumím a až nyní, kdy jsem byl donucen si kvůli práci pořídit auto, tak se do této problematiky dostávám =) Z toho může vyplývat, že vám mé otázky budou připadat dementní =D

K tématu: Chtěl bych se zeptat, když zapnu rádio, tak mám velice špatný signál, nevíte, čím by to mohlo být a zda to jde nějak opravit?

Děkuji moc =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že oktávy s origo autorádiem jsou bez problému se signálem. Máš-li neoriginál, tak jako já, tak je se signálem problém, protože samotný zesilovač segnálu je v rádiu. Tak mi to alespoň bylo vysvětleno. Prodávají se ale takové hliníkové válečky. vstup/Válec/výstup + kabel navíc. Ten který se připojuje na jeden z pinů. Osobně jsem si to nemontoval. Dělal mi to kolega v práci, ale po namontování tohoto zesilovače mi veškeré problémy zmizely. Stejný problém měl i jiný borec, který měl S-leon a Š-oct1 a rozdíl kvality signálu byl oproti leošovi byl o dost horší. Do doby než si nechal namontovat tento válecek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...