Přejít na obsah

Naklápění světel - diagnostika funkce

Martin Laurin

Doporučené příspěvky

Ahoj,

prosím o radu s následujícím problémem. Před časem mi blbnul spínač naklápění světel na mojí fabii. Už byl opotřebovaný takže nedržel svoji pozici. Když jsem pak chtěl světla dát nahoru, tak vyjeli a potom zase spadli. Teď to vypadá, že nadobro odešel spínač. To ovládací kolečko je prasklé. Já sám bych usuzoval, že nefunkční naklápění má na svědomí právě tento vadný snímač. Nicméně jsem se dozvěděl, že i motorky můžou odejít oba najednou. Předtím, než bych sehnal nový spínač se chci zeptat, jestli se nechá nějakým rozumným způsobem zjistit, jestli jsou motorky v pořádku a probém tkví tedy jen ve spínači? Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahooj!ten spinac je v podstate trimer takze si stiahni DP a tam najdi cisla pinou pripoj na ne ohmmeter a toc s nim ak sa hodnota menit nebude je po nom alebo odpoj konektor z motorceka pripoj voltmeter a toc a znova ak sa hodnota nezmeni tak umrel ale asi najjednoduhsi sposob bude ked zbehnes na vrakac kupis ho za par supov vymenis a otestujes..

hodne zdaru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...