DeMarco Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Tak trochu mi uniká, proč vidět světla pro DENNÍ svícení za tmy To je trošku mimo účel, ne Tak jo, ale zajimalo by me jak to sviti v noci, kdyz se ztlumi intensita sviceni tech ledek, vicemene jak to vypada se zapnutyma xenonamam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Prave jsem se vratil z toho shopu s LED dennim svicenim . Nic z toho co meli skladem se do mrizek neveslo, jeden model by se tam dal asi pri velkem mnoztvi dobre vule napasovat ale nemel zase rele. Takze mam mrizky a hledam segment co do nich padne, chtel bych i timto poprosit vsechny ostani co tohle taky resi, aby mi dali vedet kdyby pri hledani narazili na modul, ktery ma okolo 110 mm a mene. Zaroven asi zklamu vsechny co se tesili na neoriginalni svetla pro Xenony se zabudovanymi LED od stejne firmy, na O2 pry letos rozhodne nebude a kdo vi jestli pristi rok. Na OI by meli byt Angel Eyes imitace po prazdninach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Jsem si to s těma světlama hned myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 je tu nekdo ze Sokolova kdo zna tenhle shop? maji v nabidce asi ty nejmensi LED denni svetla co jsem kdy videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) objednal jsem tohle, kdyz to do patku prijde pokusim se to o vikendu narvat do mrizek. ADD: jsem se pana ptal, jestli to ma nejakou tu "elektroniku" aby se to rozsvitilo po nastartovani motoru a zhaslo po rozsviceni svetel, odpoved na co elektronika, minus date na kostru, plus na spravnej drat u parkovacek a je to. Kuwa musim min chlastat pred 7 rokama jsem vylezl z elektroprumyslovky a nejsem si uplnej jistej na kterej pol parkovacky a jestli to tak vubec pujde. Svetla jsou v poste. Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptec Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tady je zástavba určená pro OCT.II RS http://www.milotec.net/mrizka-naraz-s-boc-...tavia-ii-rs.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ...ADD: jsem se pana ptal, jestli to ma nejakou tu "elektroniku" aby se to rozsvitilo po nastartovani motoru a zhaslo po rozsviceni svetel, odpoved na co elektronika, minus date na kostru, plus na spravnej drat u parkovacek a je to. Kuwa musim min chlastat pred 7 rokama jsem vylezl z elektroprumyslovky a nejsem si uplnej jistej na kterej pol parkovacky a jestli to tak vubec pujde. Svetla jsou v poste. No, tak snadný to asi nebude..nezahlásí to potom chybu na parkovačce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no jestli jedina komplikace by mohla byt chyba na parkovacce tak to by to mohlo klapnout, jsou to preci jen tolikrat resene LED ze auto o nich nevi kdyz je das primo do parkovacky a hlasi to chybu a tak by se to tentokrate mohlo neukazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Právě že se dlouho řešilo, co s tím, protože kromě chyby to hlavně zhasínalo a blikalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no let see, jen pripominam ze to NEBUDE pri zapnutych pakovackach svitit, kdyz se zapnou tak to zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No, jestli to někdo o pár příspěvků výše chtěl zapojit - na kostru a + na příslušný drát, co jde do parkovaček, tak předpokládám, že to má svítit buď s parkovačkami, nebo přímo místo nich..no a pak hrozí, co už se řešilo se samotnými LED parkovačkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) borec si nebyl jistej, kterej drat vlastne ten spinac prerusuje PLUS nebo MINUS? Editováno: 18. Červenec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 tak svetylka dnes dorazili, vejdou se do mrizek jedna basen, auto de zitra odpoledne / stredu rano do servisu, pokud vse klapne budo to mit ve Stredu vecer potazmo ve Ct odpoledne snad i s ledkama, zalezi jestliva se mi bude chtit po 4.5 hodinach sedeni ve vlaku jet jeste dalsi hodku busem k nasim pro auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Ja som si vydražil na eBayi AUDI S6 denné svetlá :D juj nech už dojdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Jak vypadají a kam je budeš dávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Už tu tuším Maverick dával odkaz na tú nemeckú stránku kde to dali na Supa. Kam to dám ešte neviem Mal som cez víkend nakupovací ošiel na eBay ... mladá ma nechala, musel som dačo robiť Ak to nebude kam namontovať pôjdu jednému Superbákovi http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...=tab%3DWatching Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 (editace) Ja som si vydražil na eBayi AUDI S6 denné svetlá :D juj nech už dojdu Jo, ty jediny se mi libi. Uz jsem po nich pokukoval driv. Je tu i odkaz na stranku s montazi a ukazkou. Ale na OII to neni kam dat. (vadi ostrikovace svetel a mlhovky) TADY Editováno: 22. Červenec 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 D9ky díky, už si vzpomínám, že jsem je viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 No ja mam lepaky žťe ich ani na FI nebude kam dať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 S6 jsou nejhezčí denní,který se daj sehnat :palec2: btw kdyby jsi nevěděl kam s nim,klidně je od Tebe koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 videl si cenu? k tomu ešte 20 za poštu...no neni to zadarmo uvidíme čo s nimi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Cena je jasná,znám i cenu tady u Audi.Holt za luxus se platí. Pokud by opravdu nastala situace,že je pošleš do světa dej vědět,myslím to vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 jinak kouknete tady na led z S6 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...42767&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Ludia na ten SUperB to sadne jak riť na šerbel, dokelu. Diky aj za video ale prosim ťa čo to ten alarm robí keď potvrdzuje?....ach ako by som počul svoju 125ku... inak ksuper práca! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 on tak zajimave piskne, pri stisku tlacitka, a aute taky kdyz neco udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.