profor Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) Mnoooo dnes mi došli S6 LED pre denné svietenie.. kua je to obrovské... ale svieti tooooo Pridávam fotos Editováno: 28. Červenec 2008, autor: profor fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) Dnes som vykonal nejaké bádania a aj nejakú skazu som narobil... Bádania: Skúšal som pri akom napätí ešte svietia a zistil som že bez straty svietivosti svetlá fungujú už pri 9,0V Odbery prúdu ( pri dvoch svetlách naraz ) 9,0V - 2,14A 12,0V - 1,59A 13,8V - 1,29 14,4V - 1,21 Je vidieť že čim vyššie napätie je spotreba nižšia. Jas sa od 9,0V už nemení, pod 9,0V to jemne skáče a pod 6,0V som nešiel. Skaza: nakoľko treba mať pripojené napájanie na konektore a konektor som nemal dal som dnu krokosvorky ale na plus treba pripojiť dva piny a pri prenose a svite sa mi vnútri skratovali a odtavil som značnú časť stredného ( PWM ) pinu Samozrejme že je to pripojitelné aj tak ale sere ma to. Na svetlo to nemá vplyv Editováno: 29. Červenec 2008, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 aaa tady taky nekdo bude mit led , na co to budes montovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 no pokusim sa do RS nárazníku FI ale vidím to biedne. Ak tak budem musieť laminovať trošku a teraz potrebujem skúšobný RS nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 tak pre tých čo si chceli dať namiesto xenonov LED denne svietenie tu už Milotec niečo dal http://www.milotec.net/bocni-sani-s-led-de...tavia-ii-rs.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Taky jsem včera koukal, ale je to v tom jejich blivajzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Censoft Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 To fakt neexistuje žárovka, která má 21W a stínítko, pro použití v mlhovkách tak aby neoslňovala? Prosím výrobce: Save our front lights! Nebuďte na nás takoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 V mlhovke ti oslňovať aj tak nebude, ide o to že parabola hmlovky neni na denné svietenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Censoft Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Chtěls asi napsat, že oslňovat beztak bude... OKI. Tak proč nedají na trh stejná světla jako mlhovky určená pro denní svícení? Nebo má někdo informace o faceliftu OII? V mlhovkách údajně budou 2 žárovky( i pro denní světla). Ale co rozměr. Bude stejný? Pokud ano máme po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 To prečo sú neni na škodovkách denné svetlá sa tu už riešilo. Ak chceš, môžeš si kúpiť hella, tá robí okrúhle hmlovky ale to by si musel mať scouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Dnes som vykonal nejaké bádania a aj nejakú skazu som narobil...Bádania: Skúšal som pri akom napätí ešte svietia a zistil som že bez straty svietivosti svetlá fungujú už pri 9,0V Odbery prúdu ( pri dvoch svetlách naraz ) 9,0V - 2,14A 12,0V - 1,59A 13,8V - 1,29 14,4V - 1,21 Je vidieť že čim vyššie napätie je spotreba nižšia. Jas sa od 9,0V už nemení, pod 9,0V to jemne skáče a pod 6,0V som nešiel. Skaza: nakoľko treba mať pripojené napájanie na konektore a konektor som nemal dal som dnu krokosvorky ale na plus treba pripojiť dva piny a pri prenose a svite sa mi vnútri skratovali a odtavil som značnú časť stredného ( PWM ) pinu Samozrejme že je to pripojitelné aj tak ale sere ma to. Na svetlo to nemá vplyv P=UxI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 No fakt múdrosť, dík nevedel som to.... chcel som tým naznačiť aký menič je v tom použitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) No dám to teda sem, dnes som s kamošom dokončil implantovanie S6TFL do RS nárazníku na FI. Dá sa povedať že moje 4300K xena sú žlté proti LED... Škoda len že sú tak nízko a taktiež umiestnenie v tom otvore je trochu hlboko a zblízka to už horšie vidieť... Editováno: 16. Srpen 2008, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 , u nás je požadavek spodního okraje světel 250mm od země, vzhledem k tomu, že je to ze směrnice EU, tak by to mělo být i u Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 No šak ok ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No fakt múdrosť, dík nevedel som to....chcel som tým naznačiť aký menič je v tom použitý to bylo pro upřesnění,je mě jasný že když máš zdroj ..... asi budeš vědět o co gou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jou jou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robosek Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 V mlhovke ti oslňovať aj tak nebude, ide o to že parabola hmlovky neni na denné svietenie. Dobry den ve spolek, jak jsem predeslal, OII po faceliftu ma zarovku pro denni sviceni primo v mlhovce. Mlhovka je o plnych 10 cm delsi a tim padem nepujde jen tak lehce zamontovat do puvodniho narazniku. A ze jsem na Vas hodny, pripojuju foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Robosek: Spíš tu hoď foto hlavního světlometu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Dobry den ve spolek, jak jsem predeslal, OII po faceliftu ma zarovku pro denni sviceni primo v mlhovce. Mlhovka je o plnych 10 cm delsi a tim padem nepujde jen tak lehce zamontovat do puvodniho narazniku.A ze jsem na Vas hodny, pripojuju foto Hm, tak už na původní OII byly mlhovky velký jako kráva a tohle je ještě horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Robosek: Spíš tu hoď foto hlavního světlometu. To by taky nebylo špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Hm,ty mlhovky fakt nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Jak jsem psal v Novinkách(OII-facelift)......známej mechanik na Jarově řikal že sice oni na dílně nějaké info.o faceliftu ještě nemaj ani samotný prodejci,ale jejich šéf prodeje(což je i chlapík co šéfuje zas jiným šéfům prodeje v určit.regionu) prej už info.a dokonce i nějaké materiály o faceliftu má......Byl už na školení začátkem Září které je právě určené pouze zatím jen pro takovéto region.šéfy a tam už i prý facelift měl možnost prolést......Jelikož je prý on takovej namachrovanej a nesympatickej jouda,tak jim nic neprozradí,ale začátkem př.týdne má začít proškolovat své prodejce na Jarově a ten jeden tam je jedna ruka s tim mojim známym z dílny,tak jestli tam ty prodejci dostanou do rukou nějaké materiály,tak mám slíbeno že mi je hned pošle na email,tak jestli se mu zadaří,tak to sem okamžitě šoupnu....sám jsem zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 To jo to sem šoupni už se všichni těšíme . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak jsem náhodou natrefil na tohle denní svícení pro OII http://shop.hlavacek.cz/index.php?produkt=2186 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.