Přejít na obsah

Poškrábané okna


bobayz

Doporučené příspěvky

Zdar všem,

mám skrábance na bočních předních oknech,pravděpodobně od prachu.Vyčistil jsem těsnící gumy.Jak ty škrábance v domácích podmínkách odstranit,popřípadě kolik to stojí od firmy...pokud to vůbec někdo dělá.Dík za info...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kedysi som tiez dost patral, pretoze som si cez zimu nestastne doskrabal celne sklo (bocne okienka tiez, ale to neriesim, tam to pri soferovani neposobi rusivo). Jedina firma ktoru som nasiel a ma s lestenim skrabancov skusenosti je N.E.T. Praha (http://www.netpraha.cz). Da sa kupit aj specialny kotucik s ktorym to udajne ide rozlestit. Odstranit sa daju ale len velmi jemne (skor vlasocnicove) skrabance. Ja som to skusal rucne, niektore sa mi podarilo zjemnit ale ked som sa vsemozne snazil rozlestit tie hrubsie tak to by som musel rucne asi tak tyzden v kuse. Da sa pouzit aj vibracna bruska na ktoru sa to pripevni suchym zipsom. Nakoniec som dospel do toho stadia, ze som si to este viac poskodil ako to bolo, takze som pristupil k vymene celneho skla. Uz som to bral tak, ze nemam co stratit (s vymenou uz som bol davno zmiereny). Takze moja rada ako sa skrabancov na skle zarucene zbavit je ich vymenit. Ani ja som tomu dlho nevedel uverit, ale cokolvek ine je strata casu a mozno aj penazi.

Este dodam, ze som pochodil aj po klasickych sklenarstvach. Oni na lestenie pouzivaju nejaku specialnu latku (Cer?). Lenze tam lestenie prebieha v kadiach kde su skla ponorene a lestia sa strojovo velkymi kotucmi. Je to dost zlozity proces, cize v domacich podmienkach tazko zrealizovatelny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento problém jsem řešil taky u starýho auta. Byl jsem ve velký firmě, která prodává autoskla, řekli, že rozleštit se dá jen škrábanec, kterej není cítit prstem, používali na to nějakou extra drahou pastu. Nejlepší řešení, dle mého názoru, je zajet do firmy, která zasklívá autookna a tam se zeptat, co s tím.. B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...