Přejít na obsah

Symphony z OI - Praha Michle


HonzaV

Doporučené příspěvky

Sobota 14.1.12 13:10... Pipa magicar, tak jdu k oknu, kterej sikula mi zase pri parkovani otlouka dvere. Jake prekvapeni me cekalo? Chlapek odchazejici od auta klidnym krokem, sklo spolujezdce rozsekane. Zarval jsem na nej a bez ohlidnuti zacal zdrhat. Sklo vsude, auto zamcene, podrapana palubka (zluta L&K), radio pryc, sedacky (take L&K) podrapana kuze od strepu, elektroinstalace na hadry. Cela akce 5-10 vterin. Zbyl mi tam akorat cudlik 1, ktery zlodej ztratil. Policie nic (ani jsem nedoufal). Vcera jsem dal nove sklo a vaham, zda nalepit bezp. folie, nebo ne. Jestli je to vubec zastavi. A i kdyby ano, tak sklo a polepeni musim resit opet a od pojistovny dostanu vzhledem ke 2000,- spoluucasti akorat tak velke prd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když dáš folie,tak je stejně nezastavíš-odnese to nejdříve sklo-popraská a pak zámek který zničí šroubovákem-dej nové okno a rádio a hlavně nenechávej panel od rádia v autě.Bude to znít asi hloupě,ale můžeš být rád,že to bylo "jen" sklo a rádio.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky myslim, ze se folii max na par vterin pozdrzi a nakonec se da auta dostane jinak. Sklo uz tam je a s radiem si pockam, nema to td cenu. Chtel bych opet dat symphony, protoze tam sedi jak pr*el na hrnec, ale u toho jaksi panel nesundas :-/ Ze to nebylo i auto jsem rad a budi me to ze spani, premyslim, jake dalsi zabezpeceni dat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...