shubeny Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 (editace) Zdravím, předem se omlouvám pokud již zde toto téma je, hledal jsem, ale našel jsem jen něco okolo této chyby, nic konkrétního. Stále se mi opakuje ve VAGu tato chyba: VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 032 906 014 F Komponent a/nebo - verze: MARELLI 1AVM 2231 Kódodvání softwaru: Kód opravny: 1 Nalezeny chyby: 01249 - Vstrikovaci ventil valce 1 (N30) 31-10 - preruseni n.zkrat na kostru - Sporadicky prostříknul jsem kontakty na ventilu, ale po chvilce ježdění se chyba opět ukáže. Nemáte nějakou radu nebo už zbývá jen koupit nová vstřik.ventil? Nebo to není žádná vážná chyba? Děkuji za odpovědi. Editováno: 30. leden 2012, autor: Wojnar Předem děkuji za používání "Automatické" barvy písma. Ne všichni tady mají světlé téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 (editace) čo to je za motor?? má motor aj nepravidelný chod??????????? EDIT:nevšimol som si,máš ho v podpise Editováno: 30. leden 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shubeny Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 je omlouvám se, 1.6 Mpi 55KW AEE, řekl bych že ne.. sem tam cukne, ale to je jak kdy... vždy chybu vymažu a namatkově po týdnu vždy mrknu na chyby a je tam.. jinak sem nějaké divné chování nesledoval, akorat jednou spatne startovalo, nikdy to neudelalo, nevim jestli to bylo tím, ale od te doby zase v pohode.. i přes chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 a čo tak skúsiť prehodiť ten vstrekovač z 1.valca trebárs na 3.válec,vymazať pamäť závad,pojazdiť a potom znova načítať čo vypíše diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shubeny Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 také mě to napadlo, ok zkusím to, je to něco složitého přehodit, nějakej háček? pro jistotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 rob to radšej pri studenom motore (predsa len vytečie benzín) a daj si tam nejaké handry...pri spätnej montáži si namasti tie gumové okrúžky na vstrekovačoch a hlavne ich tam rovnomerne zatlač-nasaď do tej lišty,aby náhodou netiekli....to by nebola potom sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shubeny Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 ok chápu, snad to zvládnu, mkrnu na to a dám vědět jak to dopadlo... zatim dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shubeny Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) tak jsem proměřil všechy ventily a včetně toho chybového mají všichni odpor 16ohm. takže asi zbývá jen přehodit na jiný válec a cekat jestli se chyba ukáže. Prozatím od posledního vymazání paměti závad (neděle) najeto cca 40km a chyba se neukázala.... Editováno: 31. leden 2012, autor: Wojnar Automatická barva písma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 1 Nalezeny chyby:01249 - Vstrikovaci ventil valce 1 (N30)31-10 - preruseni n.zkrat na kostru - Sporadicky auto mi stale vypisuje tuto chybu co to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.