Přejít na obsah

Probliknutí všech kontrolek na palubce

jarecz

Doporučené příspěvky

Dobry den, mam problem se svou fabii 1.4 50kw. Auto mam asi 3tydny a stava se mi, ze asi cca po ujeti 90km, ted i casteji, se mi i za jizdy rozsvity vsechny kontrolky a spadnou rucicky od budiku a vynulujou se hodiny i KM atd. a i rucicka od benzinu pak ukaze uplne jiny stav, a ty kontrolky se rozsvity asi na 1sec, jakoby nejaky restart nebo zkrat nevim. Přitom zadny vliv na jizdu to nema, akorad jen vsechny probliknou a spadnou budiky. Daval jsem to znamemu na diagnostiku a ta nic nerekla . A dival se i na ten hodne diskutovany svazek kablu a pry je taky v poradku. Nema s tim nekdo zkusenosti? Dekuji za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze myslite, ze to bude ten svazek pod tim vzduchovym filtrem? Ale prave, ze jedine co se deje je probliknuti tech kontrolek a budiku, jinak vsechno funguje. Motor normalne chyta, svetla sviti taky normalne zadne poblikavani, servo taky bez problemu. Vzdy se jen roznou a hned zhasnou..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...