sedan Vloženo 4. Únor 2012 Vloženo 4. Únor 2012 Zdravím všechny Fabiáře Mám menší problém a nenašel jsem nikde odpověd. Předem se omlouvám pokud se to tu už řešilo. Včera když sem přijel ráno do práce a chtěl jsem se podívat na PP kolik je stupňů a přepnul jsem tak mi zhasla přístrojovka a nic nereagovalo, Vypnul jsem motor a zůstaly vyset ručičky na stejnym místě jako když běžel motor. Tak sem zkusil natočit motor ale ouha. Přístrojovka stálé nesvítila a motor naskočil a hned zdechnul. Vim že má F1 imob v přístrojovce aspoň myslim ))). Tak zkusim odpojit přístrojovku jestli se to nechytne. Jak oddělám plast abych se dostal na ty dva šroubky a začnu šroubovat první šroub tak přístrojovka naskočila a auto šlo normálně nastartovat. Může to být špatný kontak nebo nějakej tzv. studenej spoj???? Můžete mi někdo poradit jak tuto závadu odstranit??? Moc děkuji za odpovědi a přeju hezký víkend Citovat
sedan Vloženo 7. Únor 2012 Autor Vloženo 7. Únor 2012 Žádnej zkušenej eletrikář neporadí co stím ???? Citovat
boobika Vloženo 7. Únor 2012 Vloženo 7. Únor 2012 tak třeba blbej kontakt na jedné ze dvou svorkovnic na budíkách. odpoj je, koukni, jestli nejsou ohlé nožičky a zapoj znovu. mezitím můžeš zkusit ještě potahat za drátky, jestli není problém tam. Citovat
kols Vloženo 8. Únor 2012 Vloženo 8. Únor 2012 Ohnutá nožička asi ne, ale nejspíše špatný kontakt. Chtělo by to nejspíš rozpojit oba konektory a obě poloviny každého z nich prostříknout spreyem na slaboproudé kontakty. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.