Publikováno Únor 4, 201213 r Ahoj, Vcera kdyz jsem prisel vcera aj autu po cca 8hod nastartoval jsem a ozyvalo se bouchani z motoru z prave strany pred spolujezdcem. Auto vubec netahlo, zadna kontrolka nesvitila. Bylo to takovy tupy bouchani spis z plastu nikoliv kov o kov. Asi od ct auto pri neutralu kdyz stalo melo neobvykly zvuk jakoby ozvenu. Mohli byjste poradit odhadnout v cem by mohl byt problem. Je to rv. 2003 najeto cca 180000, oct combi 66kw tdi. Diky za rady a typy.
Únor 7, 201213 r Hm, může to dělat víc věcí. V tomto případě asi žádná diagnostika nepomůže. Nebouchá to od nápravy?
Únor 7, 201213 r Autor nene od napravy to nejde, jde to spis z leve strany motoru kdyz stojim pred autem, nikde jsem nic nevyjel, nenajel, neprorazil atd. Auto ma najete cca 270tis a dodnes bez problemu. To uz je ten motor na odpis? Myslim ze hlavne nejsou funkcni vsechny valce protoze auto netahne a trochu se kouri i z motoru a z vyfuku vice.
Únor 7, 201213 r A co přední dil výfuku? Není prasklý? Pak se zdá, že to netáhne a má to takový typický zvuk. A jak jsou staré žhavičky? Také můžeš mít nekvalitní naftu, do toho ta zima...to udělá své.
Únor 7, 201213 r Autor Rozvody byly delany cca pred 2 - 3 lety ale vubec nevim jestli vcetne vodni pumpy nebo bez.
Únor 7, 201213 r Podobné příznaky jsem kdysi měl a bylo to hlavní rozdělovací vstřikovací tryskou. Ale je pravda, že takto to nelze posoudit, tryska by se ukázala na diagnostice.
Únor 8, 201213 r U těch rozvodů záleží taky na tom kolik je na tom najeto. Chtělo by to sundat kryty a podívat se na to.
Únor 8, 201213 r Zvláštní, že v prvním příspěvku píšeš, že má auto najeto cca 180000 km a o pár příspěvků dál už má 270 tisíc...
Únor 8, 201213 r treba to dat na diagnostiku ale neco podobne u dieslu robilo znamemu a bolo to egr. vtedy dymilo z motora z vyfuku a netiahlo to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.