kláca Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 proč by to mělo divně vypadat?? a taky to chce uvádět šířku ráfku, takle to bude jen na blbou otázku blbá odpověď jinak pročti si temata tady a nebudeš se muset ptát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak nevím, co si o nich myslet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 zde moje děvče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaxv Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) zde moje děvče Pěkné, jak se jmenují, To jsou 16ctky? Daji se 16ctky u nas zapsat do TP? Dik, Editováno: 16. Únor 2009, autor: zdendaxv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jistě že dají.. dokonce i 17" .. hledej v sekci podvozek, už to tady všechno je - a dokonce ve vyvěšeným tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Pěkné, jak se jmenují, To jsou 16ctky? Daji se 16ctky u nas zapsat do TP? Dik, jsou to sedmnáctky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Dejviz: tak palec nahoru, sednou jak hrnec na prdel...a ty červený třmeny pěkně vykukujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Pěkné, jak se jmenují, To jsou 16ctky? Daji se 16ctky u nas zapsat do TP? Dik, myslím že Manic 291 je označení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 O.Z. CANOVA BLACK 8J X R17 for ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Chlapi mám dotaz:Když se podívám na oficiální stránky Škoda tak nikde nemůžu najít alu kola Arktos 16´ a Kentaur 17´.Ani jedny nejdou objednat,to je mi divné,když to jsou origo kola? Pro mně jsou nejhezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Taky se mi hrozne ty Kentaury libi na Skodovackych strankach je najdes v originalnim prislusenstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 No právě,že jsem na těch stránkách hledal a nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak mě se líbí tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Chlapi mám dotaz:Když se podívám na oficiální stránky Škoda tak nikde nemůžu najít alu kola Arktos 16´ a Kentaur 17´.Ani jedny nejdou objednat,to je mi divné,když to jsou origo kola? Pro mně jsou nejhezčí ve škodovce se dají objednat jako náhradní díl, ale myslím že se dají sehnat i levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 No já jsem právě chtěl zjistit oficiální cenu ať mám představu,ale nikde jsem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Cerna FRS a k ni tyhle WRC kolecka: OZ RACING SUPERTURISMO WRC ve velikosti 8x17 s nejakejma Pirellkama Jen by nemusely stat 6300Kč/ks (+ gumy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ma volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kristian Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 tak tu su mojee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Lukyssek pochvala nejen za kola- to auto je krasny Editováno: 30. Březen 2009, autor: ViperCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HujerPH Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 OZ Racing Ultralegera Blacka R16 a Yokohama Parada 205/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Peknej vyber, taktez chvala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Mě se líbí tyto .... a když se naskytla dobrá koupě a na autě vypadají moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Pěkná fába, jen od RSW bych si vybral jiný...tyto jsou dle mýho gusta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.