Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, před nedávnem se mi při odtahu na laně utrhlo přední tažné oko. Bohužel jsem ho nenechal zpět navařit (není šroubovací) a pravděpodobně budu potřebovat odtáhnout. Dá se tedy při odtahu lano uvázat někde za přední nápravu? Má s tím někdo zkušenosti?

Jo za rameno.

Ja osobne bych to nedoporucoval.

Když už jsi dokázal utrhnout oko,tak bych se bál ,že utrhneš cokoliv na co to přiděláš :kol-28:

• Autor

To oko už bylo jednou navařovaný a bylo nekvalitní. Nevím, co bych měl utrhnout.

Jasně, rameno musí udržet jednu třetinu auta, při brzděni daleko vic. Jo takove oko v nosniku toho určitě udrží víc. :kol-28: Jen prosím ne za poloosu, to už jsem také viděl.

Upraveno od VAG BoBo

videl som ťahať vozidlo aj za prednú stenu :kol-44: ...uviazané pri spodnom diely zámku

Z

a nic na přední nápravě,pakliže nechceš zničit ještě něco jiného.Ale jak čtu Tvoje auto je často na odtah,měl bys s tím něco dělat.

Upraveno od 67jitka58

Neboj se toho a uvaž to za rameno. Jen pak musíš udržovat lano napnuté. Táhl jsem to tak už několikrát.

• Autor

Ok, díky, zkusím to.

Z

a nic na přední nápravě,pakliže nechceš zničit ještě něco jiného.Ale jak čtu Tvoje auto je často na odtah,měl bys s tím něco dělat.

By mě zajimalo proč ne za to rameno? Když to vydrži skoky po naších diravých cestách nebo brzdění s 200 km rychlosti na nerovném povrchu. To se jako tím taháním stane co?

Tak prakticky nic :kol-28:

Nesedře si tím lanem trošku přední nárazník?Když jde zpod auta...

Jo to by mohlo, dokonce by ho to mohlo i pozvednout, bych to uvázal na tom druhém autě co jak nejniž.

Nejníže bude výfuk :kol-28:

• 2 týdny později...

hlavně ať si to kolega nepřidělá za pojistku na tažný zařízení(takové to zatočené). Manželka kdysi na fáčku táhla kolegyni a udělala s toho včeličku :kol-28: . Já pak musel autogenem rovnat a nic moc. Rameno je ok chce to jen cit při jízdě a držet lano napnutý .

Ty máš na tažném ten prasečí ocásek?

Já myslel, že tato volovina skončila někde u Favoritů.

ne na favoritu byla už není, teda ani favorit

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.