Publikováno Srpen 5, 200619 r ahojky, mám opět další možná pro Vás hloupý dotaz, ale nenapadá mě kde jinde se toho dopátrat - nevíte kde je ve vystřelovacích klíčích z fabie (3 tlačítkové) umístěn čip immobilizeru? mam zcela nové, tudíž jsme je nechtěl zbytečně naslepo rozdělávat.......nevíte?
Srpen 5, 200619 r Autor takže v tom pastu jako takovém? předpokládám že v horní části, s klíčem........mě kdysi někdo říkal že jsou přímo od těma zanakama škodovky...což se mi taky nepozdávalo.......
Srpen 5, 200619 r Autor ááááha, tak přeci:-) jde ten znak nějak rozumně sundat? je lepený asi co? nemáš nějaký finty?:-)
Srpen 5, 200619 r Autor aj aj....toho jsem se obával.....nějaká možnost jak sehnat nové znáčky? a je to lepený vid?
Srpen 7, 200619 r Zkus to nahřát fénem,pak by to melo jít líp.Sundaval sem tak znaky z koleček elektronů.
Srpen 7, 200619 r skus si na to naliat rozpustadlo, potom ostrym nozikom jemne oskrab zbytok lepidla a s malickym hodinarskym srobovakom by to malo ist vybrat, robil som to uz x-krat a iba jedenkrat sa mi to rozbilo... vela stastia
Srpen 8, 200619 r Autor -MAJKL - safra, škoda že to nejsou škodovky, ale možná by se mohly hodit, co bys za pár chtěl? díky všem klucí, zkusím to, snad to vyjde:-) tím fenem mě to ani sakra nenapadlo:-)
Srpen 11, 200619 r Mozno otazka mimo tejto temy, ale sa mi uz par krat stalo, ze som zastrcil kluc do spinacej skrinky a pri startovani mi zacal blikat imobilizer. Po vytiahnuti kluca a opatovnom vlozeni uz bolo vsetko v poriadku. V com moze byt problem?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.