Publikováno Březen 18, 201213 r Zdravím, mám Fabuli 1.2 HTP 40kw.. Včera sem jezdil, všechno ok. Dneska po nastartování motoru nezhasnula kontrolka motoru. Potřeboval sem jet dom a ani po ujetí 100 km kontrolka nezhasla, ale auto jede v poho, beze změny a teploměr ukazuje normálně. Autí má najeto 102tkm, máme jí od 60tkm a nikdy během jízdy nesvítila, vždy jen při startování a pak zhasla. V úterý s tím zajedu na diagnostiku, ale v pondělí potřebuju autem jezdit.. Mám se bát nějakýho problému? Co pak může diagnostika prozradit - snímač teploty? lambda? díky
Březen 18, 201213 r Mě na firmní blikala taky. Navíc ještě ESP. Po vypnutí a nastartování ESP zhaslo a eletronika až tak po 10i startech. Zhasla a pak znova. Takle asi 3x a teď je klid. Pokud auto jede v pohodě, tak to neřeš. Mohla to bejt sporadická chyba.
Březen 19, 201213 r koukám asi byl nějaký špatný tlak, se mi to včera zjevilo takya zatím nezmizelo...čekám co mi řeknou v servise.. mám 1,2HTP 40kW 60tkm
Březen 23, 201213 r Chlapi je nejaka vada ak mi tato kontrolka vobec nesvieti? Ani ked otocim klucom do polohy 1 ani ked nastartujem, nikdy mi nesvieti. Rozsvieti sa iba kontrolka EPC, baterie, rucnej brzdy ale kontrolku motora som na svojej pristrojovke za 5 rokov este nevidel. Podobne ako na tomto videu: Mam 1,4MPI 50kW r.v.2000.
Březen 28, 201213 r juicy51: pokud myslíš tu 1.4 50kW z tvého podpisu, tak je rozhodující, jestli máš euro 3 nebo 4. podle toho kontrolku mít nebudeš nebo budeš.
Květen 7, 201213 r Prosím o radu, za jízdy mi dnes najednou spadl otáčkoměr, ale motor běžel dál. Do toho začala červeně blikat kontrolka mazání a kontrolka motoru, ABS i ASR...vypnul jsem motor a po nastartování svítí už pouze kontrolka motoru. Neví někdo, v čem by to mohlo být? Jen od oka... díky moc!
Květen 7, 201213 r Takze uz jsem nasel pricinu, spociva v hlavnim svazku vedoucim do ridici jednotky. Ackoliv auto bylo na svolavaci akci a svazek byl odmotan, byl vlhky a zrejme doslo k chybe ve vyhodnocovani udaju jednotkou. Odmotal jsem tedy jeste vice izolace na obou stranach, svazek vysusil a nechal proschnout diky teplemu pocasi a vse je v poradku... premyslim ted, jak ho co nejoptimalneji ochranit proti vlhku, nekdo nejaky zlepsovak nema? Upraveno Květen 7, 201213 r od Luďa Necituj předchozí příspěvky a už vůbec ne svoje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.