Přejít na obsah

kontrolka motoru


karpi

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám Fabuli 1.2 HTP 40kw.. Včera sem jezdil, všechno ok. Dneska po nastartování motoru nezhasnula kontrolka motoru. Potřeboval sem jet dom a ani po ujetí 100 km kontrolka nezhasla, ale auto jede v poho, beze změny a teploměr ukazuje normálně. Autí má najeto 102tkm, máme jí od 60tkm a nikdy během jízdy nesvítila, vždy jen při startování a pak zhasla. V úterý s tím zajedu na diagnostiku, ale v pondělí potřebuju autem jezdit.. Mám se bát nějakýho problému? Co pak může diagnostika prozradit - snímač teploty? lambda? díky

post-24574-0-76998700-1332093702_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi je nejaka vada ak mi tato kontrolka vobec nesvieti? Ani ked otocim klucom do polohy 1 ani ked nastartujem, nikdy mi nesvieti. Rozsvieti sa iba kontrolka EPC, baterie, rucnej brzdy ale kontrolku motora som na svojej pristrojovke za 5 rokov este nevidel. Podobne ako na tomto videu:

Mam 1,4MPI 50kW r.v.2000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Prosím o radu, za jízdy mi dnes najednou spadl otáčkoměr, ale motor běžel dál. Do toho začala červeně blikat kontrolka mazání a kontrolka motoru, ABS i ASR...vypnul jsem motor a po nastartování svítí už pouze kontrolka motoru. Neví někdo, v čem by to mohlo být? Jen od oka... díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze uz jsem nasel pricinu, spociva v hlavnim svazku vedoucim do ridici jednotky. Ackoliv auto bylo na svolavaci akci a svazek byl odmotan, byl vlhky a zrejme doslo k chybe ve vyhodnocovani udaju jednotkou. Odmotal jsem tedy jeste vice izolace na obou stranach, svazek vysusil a nechal proschnout diky teplemu pocasi a vse je v poradku... premyslim ted, jak ho co nejoptimalneji ochranit proti vlhku, nekdo nejaky zlepsovak nema? :kol-32:

Editováno: , autor: Luďa
Necituj předchozí příspěvky a už vůbec ne svoje
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...