smreko Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Přesně jak píšeš málo informací, ale asi to bude tím že se tím nikdo moc nezabejval a ty máš na 2,5gen ještě terčík? mal som ale zamenil som ho za joystik mal som komfortku ...799 a menil som ju za ...799B riešil som to aj tu na fore. Ten problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) nejspíš ti tam chybí černomodrý drát od svorky pod palubkou do svorky v A sloupku u řidiče ten som tiež natiahol a pripojil do zväzku za prístrojovou deskou ale problem je stále na svete a už neviem čo stým a ešte mi taktiež nejde aut. doťahovanie a sťahovanie okien predných (keď pridržim kombik) na vagu mi ukazuje OK hodnoti v meraní ale aj tak nefunguje (kodovanie komfortky mam 00259) u ineho kodovania to robilo ešte večšie hluposti Tak môj problem bol v budíkach som si myslel že su 3gen. a oni totižto boli 2,5gen a po vímene za správne budíky už všetko fičí ako ma Editováno: 19. Duben 2009, autor: smreko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Chtel bych se zeptat, jestli jsou zapojeny stejne konektory u zrctaka z r.v. 1997 a novejsi. Potreboval jsem vymenit spodni cerny kryt u leveho zrcatka r.v. 1996, koupil jsem starsi ale zjistil jsem, ze je ten kryt jiny :-( tak musim vymenit cele zrcatko. Nez to zacnu zkouset, nevite nekdo jestli muzu zrcatka elektricky jen prehodit? Sou konektory stejne a stejne zapojene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Chtel bych se zeptat, jestli jsou zapojeny stejne konektory u zrctaka z r.v. 1997 a novejsi. Potreboval jsem vymenit spodni cerny kryt u leveho zrcatka r.v. 1996, koupil jsem starsi ale zjistil jsem, ze je ten kryt jiny :-( tak musim vymenit cele zrcatko. Nez to zacnu zkouset, nevite nekdo jestli muzu zrcatka elektricky jen prehodit? Sou konektory stejne a stejne zapojene? ano, vše je stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Takže jestli tomu dobře rozumím tak s použitím výše zmíněných uprav se dá joystick použít i na 1g komfortky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Takže jestli tomu dobře rozumím tak s použitím výše zmíněných uprav se dá joystick použít i na 1g komfortky? přesně tak, ale musí to být ten, který na sobě nemá ikonku výhřevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Mám menší problém... Když na terčíku přepnu na levé řidičovo zrcátko a chci si ho seřídit, tak se zároveň s ním i hýbe pravé zrcátko... a když přepnu na pravé a seřizuji, tak je to v pořádku... Kde může být chyba, že když to je přepnuté na levé tak při seřizování se hýbou oba dva najednou... Je to tím terčíkem, nebo jsou někde jen přehozené drátky? Nevíte? (r.v. 2000, facelift) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Mám menší problém... Když na terčíku přepnu na levé řidičovo zrcátko a chci si ho seřídit, tak se zároveň s ním i hýbe pravé zrcátko... a když přepnu na pravé a seřizuji, tak je to v pořádku... Kde může být chyba, že když to je přepnuté na levé tak při seřizování se hýbou oba dva najednou... Je to tím terčíkem, nebo jsou někde jen přehozené drátky? Nevíte? (r.v. 2000, facelift) Funguje ti to správně, při seřizování levého zrcátka by se správně mělo seřizovat i pravý (v horizontální ose se naklápí shodně ve vertikální ose se naklápí opačně) abys nemusel seřizovat zvlášť levý a pak pravý po posunu sedačky apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Funguje ti to správně, při seřizování levého zrcátka by se správně mělo seřizovat i pravý (v horizontální ose se naklápí shodně ve vertikální ose se naklápí opačně) abys nemusel seřizovat zvlášť levý a pak pravý po posunu sedačky apod. Aha, protože v jiných autech sem si toho nevšiml, akorát teďka u Octy... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad83 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Budu rád když mi poradíte, levé zrcátko mi přestalo fungovat, práve funguje i okna fungujou. Včera se vzpamatovalo, dnes už zase nejde. Čím to může být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Funguje ti to správně, při seřizování levého zrcátka by se správně mělo seřizovat i pravý (v horizontální ose se naklápí shodně ve vertikální ose se naklápí opačně) abys nemusel seřizovat zvlášť levý a pak pravý po posunu sedačky apod. To ano, ale jen u některých ročníků nebo možná verzí komfortu. Mě třeba jede každý zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 To ano, ale jen u některých ročníků nebo možná verzí komfortu. Mě třeba jede každý zvlášť. Je to mozny - kamarad v praci ma 1.8 20V SLX 97 rok a rikal ze kazdy zvlast - ja mam 1.6 100ps - GLX 98 a leve dohr. s prav. - prave samostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Je to mozny - kamarad v praci ma 1.8 20V SLX 97 rok a rikal ze kazdy zvlast - ja mam 1.6 100ps - GLX 98 a leve dohr. s prav. - prave samostane Tak to bude mít 1G jako já, ty máš asi další generaci a tam už to je oboje naráz a pravý samotný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tak to bude mít 1G jako já, ty máš asi další generaci a tam už to je oboje naráz a pravý samotný. Hm divna generace ale asi to tak bude - proste jina komfortka - ja mam 1JO 959 799L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Hm divna generace ale asi to tak bude - proste jina komfortka - ja mam 1JO 959 799L Co je na ní divnýho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Co je na ní divnýho??? Ten vtip nebyl myslen ze je divna generace, ale pouze typ komfortky - tudis ja jsem spokojen ze se daji obe zrcatka zaroven stáhnout dolu - casto to pouzivam pokud me nekdo ze zadu oslnuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ten vtip nebyl myslen ze je divna generace, ale pouze typ komfortky - tudis ja jsem spokojen ze se daji obe zrcatka zaroven stáhnout dolu - casto to pouzivam pokud me nekdo ze zadu oslnuje Tak to jo, je to trošku jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Hm divna generace ale asi to tak bude - proste jina komfortka - ja mam 1JO 959 799L Já mám 81kW SLX Combi/99, jednotku 1JO 959 799Q, ovládání každé zvlášť (což je možná škoda), ale prdlačku poznám, jaká to je generace. Že by 2.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Já mám 81kW SLX Combi/99, jednotku 1JO 959 799Q, ovládání každé zvlášť (což je možná škoda), ale prdlačku poznám, jaká to je generace. Že by 2.5? je to 2,5. g. bez DO když yb si dal jiný ovladač zrcátek, tak ti půjdou obě současně, musí an něm být symbol R+L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak to jo, je to trošku jiný... Ja to mam take tak, uz to tu nekde bylo. Taj je i foto ovladace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.E.T.R.K Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Mohl by mi nekdo poradit zapojení ovladani el. zrcatek z Octavie. Je 10ti pinovej. Nejlépe kdyby nekdo mel schema. Davam na Favo el. zrcatka z Feldy + tohle ovladani, ale nikde nemuzu najit, jak to zapojit. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) Zozen si na internete DP (dielensku prirucku) na OI, pripadne si pohladaj len schemy, google to isti. V scheme najdes cele zapojenie. Tu Ti nikto link na DP neda, je to zakazane (warez). Takze hladat, hladat, hladat. Editováno: 13. Červen 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.E.T.R.K Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 DP jsem sice našel, ale ze schémat jsem vyčet akorát, že ty kabely vedou do komfortní ŘJ, ale potřeboval bych přímo vědět, kterej je na co. Nemoh by mi to někdo popsat podle obrázku? Je to z pohledu jako na tej fotce. Stačí napsat třeba 1-kostra, atd... Moc by mi to pomohlo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 nesmíš hledat ovladač zrcátek pro komfortní elektriku, ale jen samotná el. zrcátka bez el. oken! a pozor, ovladače jsou jiné, nezáměné a mají niné zapojení, takže ovladač z auta, kde je komfortní elektrika se nedá použít na zrcátka, kde jsou jen el. zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjaroslav Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Dal jsem si trochu práce a tady je výsledek. Třeba vám či někomu jinému pomůže. P.S. odpory R2 až R6 mají rozdílnou hodnotu odporu. Editováno: 19. Červen 2008, autor: pjaroslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.