Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcem sa opytat, ci sa da vypnut automaticke zapinanie klimatizacie po nastartovani. Klimatizaciu mam pri jazde vypnutu, ale po nastartovani sa automaticky zapne.

Da sa vypnut aj zapinanie klimatizacie pri zapnuti vnutornej cirkulacie vzduchu?

Ide o automaticku klim. v Octavii II eleg. po facelifte

Dakujem,

Martin

Upraveno od Mato Cincala

tak si dej ECON, nebo vypreparuj prostrední tlacítka a upiluj tam kousek plastu, pak ti bude fungovat uplné vypnutí klimatizace a mam pocit ze bude vypla aji po znovu nastartovaní...

• Autor

tak si dej ECON, nebo vypreparuj prostrední tlacítka a upiluj tam kousek plastu, pak ti bude fungovat uplné vypnutí klimatizace a mam pocit ze bude vypla aji po znovu nastartovaní...

ECON je v starsich climatronicoch, tam zostane vypnuta. Zabudol som napisat, ze sa jedna o O2 po facelifte. Tam je len tlacitko AC a klima sa po nastartovani zapne...

Ja mam Octavii FL 2010, a jezdim na rezim AUTO prevazne s vypnutou klimatizaci a stav klimatizace (zapnuto / vypnuto) je po nastartovani takovy jaky byl pri vypnutí motoru...

Da sa vypnut aj zapinanie klimatizacie pri zapnuti vnutornej cirkulacie vzduchu?

Nedá, je to ochrana proti zamlžení oken.
  • Autor

Ja mam Octavii FL 2010, a jezdim na rezim AUTO prevazne s vypnutou klimatizaci a stav klimatizace (zapnuto / vypnuto) je po nastartovani takovy jaky byl pri vypnutí motoru...

Ani vnutorna cirkulacia sa ti nevypne ked dlhsie stojis? Mne ano a ak bola pred nou klimatizacia vypnuta, ta zostane zapnuta.

Chcem sa opytat, ci sa da vypnut automaticke zapinanie klimatizacie po nastartovani. Klimatizaciu mam pri jazde vypnutu, ale po nastartovani sa automaticky zapne.

Ide o automaticku klim. v Octavii II eleg. po facelifte

Dakujem,

Martin

V práci máme sice manuální, ale všiml jsem si, že pokud máš foukání nastavené na čelní okno, tak se vždycky automaticky zapne klima, takže to zkus dát třeba na nohy a možná to pomůže...

• Autor

V práci máme sice manuální, ale všiml jsem si, že pokud máš foukání nastavené na čelní okno, tak se vždycky automaticky zapne klima, takže to zkus dát třeba na nohy a možná to pomůže...

Pri zapnuti odhmlievania okien sa zapne klima vzdy, to neni problem, problem je, ze to pri vypnuti motora (a par hodin statia) vypne vnutornu cirkulaciu a klimu necha zapnutu aj ked bola pred zapnutim vnut. cirkulacie vypnuta.

• 8 měsíců později...

K čemu slouží tlačítko OCON??? Nějak jsem ho ještě nepochopil, mám digy klima octavia II r.2006.

zjednodušeně: odpojí kompresor (ušetříš 0.00nic/100km) a chladí jenom do úrovně teploty venkovního vzduchu.

Takže k hovnu? Kdyz pri klimosce ani nesleduju nejakej extremni uběr výkonu ani navýšení spotřeby

mě to dělá taky, když přepnu foukání čistě na přední sklo, stejně se ta klimatizace nezapne když je venku -5 ne?

K čemu je ta kostička u prostred palubky hned pod prednim oknem??? TO je neco ke klime nebe hovadinka k nicemu???

Cidlo slunecniho svitu.

Cidlo slunecniho svitu.

K čemu to je dobré?

Pro automatické řízení klimatizace - když ti peče na palubku tak to fouká studený vzduch víc nahoru, když je pod mrakem tak to zase fouká víc pod nohy atp...

a furt mě nikdo neodpověděl, u téhle FL manuaní klimatizace, se zapne třeba v -0,5 tak funguje nebo ne? když prostě polohu dáte na čelní sklo tak si to vždy automaticky zapne...

Nezapne jen svítí kontrolka , že je připravena ! Funguje +4°C a víc

Je to jak píše hanesek. Mimochodem,stačí se podívat do manuálu,kde je uvedeno,od jaké venkovní teploty je funkční klimakompresor - konkrétní citace:

"Chladicí zařízení může pracovat jen tehdy, pokud je stisknuto tlačítko AC a jsou splněny následující podmínky:

› nastartovaný motor;

› vnější teplota nad asi +2 °C;

› ovladač ventilátoru v poloze 1 až 4"...

na návod jsem koukal, ale nějak jsem to nenašel. Díky za pomoc.

OT: To je potreba koukat do neho, ne na nej! :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.