Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a tohle je moje fešanda :kol-31:

post-55480-0-66004000-1347707162_thumb.j

chtělo by to zkusit nakodovat, ale dle mého nepodporuje... podvolantovka je potřeba CP nebo CQ

musí se měnit podvolantovka

• 3 týdny později...

Díky všem za rady jak na tu dodělávku tempomatu v záruce. Nějak nebyl čas, víc jsem neřešil.

V týdnu jdu obejít několik autorizáků Škody a uvidíme co zjistím a za kolik.

Zkušenosti a poznatky sdělím určitě i sem.

Musím při kodovani podvolantové jednotky nejdříve zadat login nebo ne? A když ano tak jaký?

login se nedává

Dobrý den,

moc se omlouvám,ale chtěl bych dodělat tempomat do výše uvedené OII v autě je palubní počítač bez siluety autíčka.Nikde se mi nedaří zjistit jaký přesně typ tempomatu do tohoto ročníku patří a kolik by mě stála montáž a díly mimo autorizovaný servis.Děkuji moc za pomoc.

...

Upraveno od VAG BoBo

to bohužel do MR2012 nepůjde, tam jsou páčky sdružené, cena s montáží v Pze 3000,-

Upraveno od rolbař

v Prostějově s dokladem zárukou 3000,-

originál páčky, sdružené se zárukou a montáží za 3t7

ten první odkaz je kompletní podvolantový modul a ten druhý je dostavbový set na SII a Yeti

materiál nový originál škoda

můžete mi prosím poradit jak a kde zapojit kabel od přidělávané páčky tempomatu na Škodu Octavii II 2,0 TDI 125kw RS r.v.2009 po

faceliftu. zatím jsem se dočetl podle návodu, který jsem našel na netu , že kabel se má zapojit do 12 pólové modré svorkovnice v oddělovacím prostoru , ale tam taková svorkovnice není , tak mě napadlo že by se měl kabel zapojit asi do ŘJ motoru , ale přesně nevím kde , na který pin .můžete mi prosím někdo poradit.nebo poslat návod.

kabel už tam je

kabel už tam je

kabel tam ještě není proto jsem potřeboval poradit . Zjistil jsem že se má propojit ŘJ motoru pin č.64 a ŘJ sloupku řízení pin č.13 , ale ty už jsou obsazeny , tak bych potřeboval vědět jestli mám ten kabel přesto připojit na už obsazené piny .

závady v ŘJ motoru jsou - tempomat nefunkční ( přerušen , nebo chybí propojovací kabel )

pokud jsou obssazeny tak tam kabel je!

Ovšem bude asi přerušený....... nebo blbý kódování (teoreticky)

• 2 měsíce později...

Ide domontovať tempomat do Tour II 1,4 59kw - CGGA a čo to obnáša ? Menia sa obidve páčky ? Existuje aj varianta tempomat + PC bez zadného stierača ? Tu v škodovke mi ponúkli páčku len zo zadným stieračom ktorý nemám a tým pádom ani na páčke nechcem mať volnú pozíciu

Páčka sa dá upraviť preskladaním zo starej aby nemala pozíciu zad. stierača .Rok výroby auta?

Páčka na tempomat je vlevo a páčka na stěrače a PC je vpravo. Tak tady nemotejte 2 věci dohromady. Při dodělání tempomatu se mění jen ta jedna páčka.

jo páni lenže je to práve rv tuším 10/2011 a tam pokiaľ viem sa menia obidve páčky , ale vraj to ide preskladať len je to opruz

Myslel jsem, že je to stejné jak u starších typů a že se mění jen jedna. Jestli je to pravda tak se omlouvám.

Páčka na tempomat je vlevo a páčka na stěrače a PC je vpravo. Tak tady nemotejte 2 věci dohromady. Při dodělání tempomatu se mění jen ta jedna páčka.

U nových modelu se řeší obě.

Žralok - je to bohužel tak , tú páčku do 2010 nie je problém kúpiť novú za 700 , a toto len komplet za 4tkč a více , + samozrejme tam mám blbú pozíciu na zadný stierač ktorý nemám

Osobne to robím pri spojených páčkach s orig.páčkami za 130€ s prácou aj bez zad. stierača.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.