Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jaky mate na tuto firmu nazor?

jde mi o htp 51kw ...

nebo jelepsi cimbu ? nebo nekdo jinej?

Já osobně bych šel spíš do Cimbu, stojí teď asi jenom 3600 kč a je to lepší značka i se zárukou..

otázka co očekávat s chipem u 51kw verze. Pochopím když dávali chip u 47kW, kde se výrazně zlepšil záběr u otáček pod 2500, ale upřímně jsem ještě neslyšel názor co vylepšil chip u jednapadesátky, která dobře sbírá i odspodu :kol-32:

• Autor

co jsem cetl ..tak ocekavam optimalizaci ...lepsi reakci na plyn ...snizeni spotreby ....lepsi dynamiku ...

no mám-li porovnat 47 a 51 (jezdím momentálně oběma), tak fakt nevím co by se na 51 dalo ještě vylepšit ... no max. spotřebu, tu mám u růma vyšší

• Autor

noa ja jezdil hodne s f1 47kw i s f2 51kw a musim rict ze f1 jede pocitove lepe...ale asi je lepe zajeta

no moje porovnání FI 47kW a R 51kW je takové, že room jede krásně už od dvou tisíc otáček, samozřejmě je jiné zpřevodování, takže vyžaduje jiné řazení, Fábie však lépe táhne ve vyšších otáčkách 4000 a více, tam mi přijde room takový přidušený.

• 3 týdny později...

Tiež by som chcel skúsiť chiptuning 51kW Fabie, tak ak s ním máte niekto skúsenosť, dajte vedieť. Pýtal som sa v slovenskej pobočke Cimbu, ale napísali mi, že chiptuning týchto motorov sa robí iba na Morave (najbližšie k Slovensku). Nerád by som šiel do nejakej neznámej firmy chipovať motor a ani na Moravu, tak ak niekto viete o slovenskej alternatíve, dajte vedieť.

A

Upraveno od Boby77

• 2 roky později...

A vo co tam při tom chiptuningu vlastně jde? Zvýší se výkon tim, že se řekne čidlům v autě aby posílaly jiný informace?

Ale nám na učnáku kdysi říkal učitel: "Motor je kompromis mezi životností a výkonem."

Tak jestli se tim přečipováním a zvýšením výkonu nesníží životnost.

Přeci jen výrobce má motory počítány pro nejoptimálnější provoz.

Sám uvažuju nad chipem pro svojí 44kW HTPéčko. Jen otázka, zda to má smysl. Četl jsem, že po chipu je lepší odezva na plyn. Nemyslím si, že by to motoru uškodilo. Je to jen malá změna. U nafťáků se chipem dosahuje často vyššího výkonového nárůstu..

Kolik chip u takove verze prida kW ? Ma to vubec smysl cipovat ? Tak malemu motoru asi ani ten cip nepomuze :))

• 4 roky později...

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s chipem  CGPA 51kW? Pokud ano, doporučili byste mi někoho?  Díky!

Upraveno od JiVi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.