vick Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Riba jede opět jen na sobotu? Jinak Cuzik jede s chotí a s ním přijedou ještě dva superby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 jo Libore a passport by se měl taky objevit už v pátek tak jak říkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Dnes jsem s Ribou mluvil a něco takového vypustil z ústního otvoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá+so+ne) Lanny + 1 (so+ne) KubinoS + 1 (?) Martin35 + celá rodinka (asi jen so+ne) ace ventura + 1 (so+ne) passport5 (pá+so+ne) Peny (so) Laam (so+ne) Torreto (so) jaroslav.soukup + 1 bez ubytování - bydlí s drakem (Za humny je drak) nemo.x (so+ne) Moravecmilan21 (so - pokud mu do toho nic nepřijde) cuzik + 1 (pá+so+ne) Noname sup 1 (pá+so+ne) Noname sup 2 (pá+so+ne) Riba (so) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Karle a myslíš že mě ňáká slivovica ještě zbyla ? No , sáhneme do starých zásob ve špajzce , a uvidíme ! Jo a jestli bude něco sladkyho , to se taky nevi , prej jak bude čas ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Martine, já věřím, že spotřeba byla tentokrát větší, díky Tvému marodění, ale zase si myslím, že Ty jako správný chalan, by nedopustil, aby nezůstala zásobička!? A s tím sladkým je to tak, že já stejně nesmím, ale co se týče "času", tak myslím, že v rámci rehabilitace, by jsi měl makat místo Anetky, nee Víťo, s tím pátkem prý to je slabota, ale že prý Vás snad zahřejí caparti a když ne, tak holt "nějakým způsobem stimulace". Útěchou Ti může být, že sobota už bude docela O.K. To RIBA: RÍŠO, TAK TAKOVOU DOBU SE NEOZVEŠ A TEĎ BY JSI CHTĚL JEN NA SOBOTU? TAK TO TEDY NEEEEE, TAKHLE TO NEJDE, KDE JE ŠTÁBNÍ KULTURA. CO KDYŽ MNE Z TOHO VŠEHO KLEPNE PEPKA A KDO BY PŘEVZAL ŽEZLO STAŘEŠINY??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Torreto: Tak konvoj utvorit muzeme. Planuju jet tak nejak pohodove, zadny spech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá+so+ne) Lanny + 1 (so+ne) KubinoS + 1 (?) ace ventura + 1 (so+ne) passport5 (pá+so+ne) Peny (so) Laam (so+ne) Torreto (so) jaroslav.soukup + 1 bez ubytování - bydlí s drakem (Za humny je drak) nemo.x (so+ne) Moravecmilan21 (so - pokud mu do toho nic nepřijde) cuzik + 1 (pá+so+ne) Noname sup 1 (pá+so+ne) Noname sup 2 (pá+so+ne) Riba (so) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Klucí, letos dráty na opékání nepřivezu. Byl jsem teď 14 dní doma s angínou a na chatu se už nedostanu. Možnost grilu nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 budu mít sebou 5ks drátů tak bud ještě někdo bude něco mít a nebo se hold podělíme.Gril nemám. Jardo vemeš sebou zase vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Ja mam taky nejake draty a gryl veme kolega aspon me to slibyl. Jinac odnas z Bravantic jedu ja, synek a kocour takze 3 SUPY uz v patek prileti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 zdarec, rád bych dal scuka už v pátek.... Čtu, že někteří už v pátek jedou... Nějaký termín, místo???? Jen na Vranově? Jo a pojede se mnou i další jeden sup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 To nemo.x: Taky plánuji pohodovou jízdu... můžeme vyjet někdy kolem té šesté teda. Odkud pojedeš? Já z Libně... Jinak nikdo jiný už v sobotu z Prahy nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 ahoj, tak prijedu v patek, nekdy kolem 19. hod, snad stihnu jeste ubytovani... :-) dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Pánové ani nevíte jak Vám to závidím. Škoda (Superb), že letos nemůžu jet. Dnes odjíždím do Východních Čech a vracím se až v neděli večer. Tak si to užijte i za mě a už se těším na fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 taky me mrzi, ze tam nebudes Libore, ale dozenem to jindy... :-) dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 zdarec, rád bych dal scuka už v pátek.... Čtu, že někteří už v pátek jedou... Nějaký termín, místo???? Jen na Vranově? Jo a pojede se mnou i další jeden sup Tak jelikož 4 supáci přiletí ze severu a ty jsi od znojma tak asi až ten Vranov.Leda bysme ještě někde po cestě na tebe narazili ale to nevím kde.Pokud máš nějaký tip tak sem s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Tak koukám na tu silnou sestavu už v pátek! Tak kucííí, aby jste byli schopni v sobotu v poledne řídit, ale je to vlastně stejné jako v sobotu a pak v neděli odjezd, takže je mi jasné, že to zvládnete! Jo, já zapomněl, že budete mít s sebou "toho Vašeho RUDU Z OSTRAVY", ten Vám to bude jistit. Už je to na dosah, tak se opatrujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 dnesek bude nekonecnej...... Karleeeeeeeee jaaa se tesim, rok jsem Te nevidel.......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Vždyť já taky Davide a jááááááák!!! Bohužel, můžu až v sobotu, tak zatím Čauky Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Kluci tak už sem dnes dorazil domů.Rano ještě sjedu naložit kamion a pak něco málo udělat doma.Nu a v sobotu ráno vyrazíme poprvé ve třech na Vranov,tak snad cestu zvládneme v klidu.Budem se na Vás všechny těšit.s pozdravem ze šumavy Láďa,Péťa a Tomášek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 To je dobrá zpráva,že jedete všeci Ládíku. Chlapi nechcu nic říkat ale bude třeba asi najít někde v sobotu televizu na hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 No s tou televizí by to chtělo něco udělat... v hospodě u Bazalů určo televizi mít budou ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Ahoj, taky vám všem přeji super sraz. Mějte se fajně a užíte si ho... taky se moc těším na fota Ahooooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Tak snad máte DX. Tam televizi máte. Sice malou ale aspoň něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.