Publikováno Duben 14, 201213 r Včera jsme přivezli feldu a tátu napadlo jestli by šla předělat na faceliftovanou verzi,jedná se hlavně o předek,což by asi znamenalo kapotu,nárazník,světla,...Je to vůbec technicky možný?Případně co je k tomu potřeba za díly?
Duben 14, 201213 r Dělá se to i u pickupů a podle karosáře jsou drobné drcky záminkou většiny lidí právě na změnu "ksichtu". A stačí opravdu "jen" ty tři věci.
Duben 14, 201213 r To klidně můžeš,ale má to efekt?? Jestli to děláš jen pro to, že to tak chceš a líbí se ti víc chápu.
Duben 15, 201213 r Stačí kapota,světla,narazniky a zamykání kapoty,teda myslím to co je na autě,nejsem si stopro jistej,ale je potřeba tam namontovat a dopasovat ten protikus zamku
Duben 15, 201213 r Autor a světla jsou taky jiný?Na první pohled se mi zdály stejný,je teda fakt že jsem to víc nezkoumal...
Duben 15, 201213 r Světla jsou jiný určitě, kapota myslím taky jiná a ještě chladičová ,,maska" tedy spíše zámek kapoty buď to vyříznete a .. nebo něják jinak nabastlíte,(viz popsáno výše.) nevím ješte určitě co boční blatníky jak je to s blinkry.. a ještě nevím jak je to u STK - Upraveno Duben 15, 201213 r od Toom
Duben 16, 201213 r Autor teď jsem koukal na ty světla a fakt jsou jiný,ale předtím jsem si toho rozdílu nevšiml.Díky za rady Jinak si myslím že na stk žádný problém nebude
Duben 17, 201213 r Autor zbytečné...kdybych byl přesvědčen že je to zbytečné tak od toho dávám ruce pryč.Myslím si že to zas taková kravina není
Duben 17, 201213 r Zdarec, Feldináři!!! Ono je tam těch dílů kapánek více jiných. Kapota, maska, světla, pod světly plechy, zámek kapoty, komplet chladičová stěna a nárazník!!! Pokud to budeš kutit v garáži a nebudeš dávat nikomu nic za práci a díly budeš mít ze staré Feldy se stejným lakem, pak to má smysl, ale pokud bys to musel vše kupovat a dávat lakovat a platit za práci, pak ta částka přesáhne několikrát zůstatkovou cenu vozu. Takže bych si rozmyslel, zda-li nevyjde lépe koupit zachvalý faceliftový vůz. Čus-bus!
Duben 18, 201213 r Taky jsem názoru, že je to zbytečné, protože ti (nebo tátovi) to nic nedá a je to jen zbytečná práce navíc. já jsem to vyřešil tak, že jsem tam šupl lehoučkou mám pocit abs jinou masku a jsem spokojen,otázka chvilky, pár peněz a nechtěl jsem ani starou ani novou masku - s výsledkem jsem spokojen. Jen můj názor.
Duben 18, 201213 r já bych do toho šel snad jen po nějaké ráně na čumák, jinak je to celé nesmysl, a pokud seženeš lakované díly v tvojí barvě bude každý vypadat za ty roky jinak atd., jinak zbytečná ivestice a čas.
Prosinec 26, 201212 r Autor Máte pravdu chlapi,je to zbytečný. Je to jeden velkej kus shnilýho železa,takže se jen pár let dojezdí a půjde do šrotu. Mám teď venku čelní sklo a ten spodní rantl tam prostě není, proto tam pořád teklo... Tak jsem tam navařil novej kus plechu aby mělo na čem držet sklo a snad už tam nebude zatýkat. Ještě jsem někde četl že je dobrý pod těsnění z venku naprat bitumenovej tmel,aby se tam voda už nedostala, co vy na to?
Prosinec 27, 201212 r Je to dvojsečné. Narveš tam tmel, ale voda se tam tak i tak nějak dostane, ale "díky" tmelu už nevyteče a shnije to taky. Lepší bude plech očistit, natřít, vyčistit, popř. zvětšit odtokový otvor dole, a nasadit sklo jen na novou gumu.
Prosinec 27, 201212 r u auta na dojetí mu to vadit nebude že to zase zhnije, já těsnění obstříkl rezistinem a nezatékalo mi za sklo nikdy Upraveno Prosinec 27, 201212 r od ben06
Říjen 20, 201410 r Zdravim a mam dotaz na vymenu hauptny na Feldě kazdeho, kdo to delal ,mam na sve Filcce klasickou hauptnu, ale chtel by jsem tam dat tu hezčí asi z Oktavky,takze budu rad za kazdou radu co a jak a hlavne asi i za kolik???? Dik moc vsem za odpovedi ...................Pavel.
Říjen 20, 201410 r haupna z oktávky? to je dobrý psycho. Nemyslíš náhodou tu po faceliftu? To pak ale musíš vyměnit skoro celý předek a nejsem si jistý, že projdeš na technický Upraveno Říjen 20, 201410 r od Wittmann
Říjen 21, 201410 r Ak je na foto kapota, tak tá je po FL. A z Octy na Felíciu ? Nemysliteľné. To skôr z traktora.
Říjen 22, 201410 r haupna z oktávky? to je dobrý psycho. Nemyslíš náhodou tu po faceliftu? To pak ale musíš vyměnit skoro celý předek a nejsem si jistý, že projdeš na technický Tak jsem to holt napsal blbe je to holt facelift .
Říjen 22, 201410 r Facelift nefacelift, chtít narvat kapotu z octy na felcku je pitomost - liší se dýlka kapoty (= HAUBNY , ty "haupno"...), jiná je i její šířka, zakřivení, umístění závěsů = pantů, zámku...
Říjen 22, 201410 r Předpokládám, že nechce dávat kapotu z Oktávky, ale na před FL model dát FL s "velkou" maskou Asik má teď http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/63/FeliciaPrincezna.jpg/250px-FeliciaPrincezna.jpg A chce: http://www.automaxhk.cz/picts/thumb-fullsize/stresni-nosic-felicie-felicie-combi-favorit-forman-479-0.jpg facelift staré feldy? http://forum.skodahome.cz/topic/118356-facelift-star%C3%A9-feldy/ http://forum.skodahome.cz/topic/126048-n%C3%A1razn%C3%ADk-z-octavie-1-po-fl/ Upraveno Říjen 22, 201410 r od Luďa Ps.: přesouvám do sekce exterier
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.